Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Δηλώσεις Ντινόπουλου, Πισιμίση, Βήττου και ανάρτηση της Δράσης

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αργύρης Ντινόπουλος επισκέφθηκε χθες στις 12.00 το μεσημέρι την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και έκανε την ακόλουθη δήλωση.


“Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Βριλησσίων δίνουν την μάχη με την κακοκαιρία έστω και χωρίς να διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπισή της. Αλλά η δημοτική αρχή πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί. Πήγα σε όλα τα Βριλήσσια και διαπίστωσα ότι η κατάσταση είναι οριακή. Με την επιδείνωση του καιρικού φαινομένου περιοχές του Δήμου μας κινδυνεύουν να αποκλειστούν. Η σφοδρή επέλαση του χιονιά ήταν γνωστή εδώ και ημέρες. Δεν δικαιολογείται αιφνιδιασμός της δημοτικής αρχής. Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε την εξέλιξη της κακοκαιρίας, είμαστε σε επαφή με δημότες σε όλον τον Δήμο και συνιστούμε στον δήμαρχο να φροντίσει για άμεσο αποχιονισμό των δρόμων των Βριλησσίων”


Ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ" Γιάννης Πισιμίσης, ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων, που δίνουν τη μάχη με την κακοκαιρία, δήλωσε χθες το μεσημέρι:


"Η κακοκαιρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την πλειοψηφία των δρόμων των Βριλησσίων να είναι αυτήν την στιγμή πλήρως αποκλεισμένοι. Οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Προστασία δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον αποχιονισμό των δρόμων χωρίς, όμως, επαρκή μέσα."


ΔΡΑΣΗ: "Σας το είχαμε πει, τα δέντρα θα πέσουν!

Τρία μεγάλα πεύκα κατέρρευσαν και προκάλεσαν καταστροφές απέναντι από το στέκι της ΔΡΑΣΗΣ.


Oι φωτογραφίες δεν είναι από την εξωτική Πάρνηθα. Είναι από την οδό Πάρνηθος στα Βριλήσσια. Ακριβώς μπροστά στο 21, το στέκι της ΔΡΑΣΗΣ. Δείχνουν καθαρά ότι τα τρία λοξά πεύκα, οι «μασκότ» της γειτονιάς, έχουν πέσει στο δρόμο, έχουν κλείσει την κυκλοφορία και έχουν καταστρέψει τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα αποκάτω.


Στα δύο χρόνια που το στέκι της ΔΡΑΣΗΣ βρίσκεται εκεί, οι Λεωνίδας Ιωαννίδης, (έχει το γραφείο του εκεί), Παναγιώτης Μπαγλατζής (κάτοικος) και η υποφαινόμενη, έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους σε αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες το επικίνδυνο του θέματος και την ανάγκη να παρθούν μέτρα. Πριν συμβεί κάποια καταστροφή.


Προφανώς η φωνή μας δεν είχε την ίδια δύναμη με αυτών που κάλεσαν για τους «επικίνδυνους» ευκαλύπτους στο άδειο οικόπεδο της Εθνικής Αντιστάσεως. Μόνο ένα καλλωπιστικό κλαδεματάκι έγινε στα πεύκα, καμία υποστήριξη.


Τώρα και τα δέντρα καταστράφηκαν και θα πληρώνουμε αποζημιώσεις. Θαυμάστε ανεξάρτητες δημοτικές αρχές, που φροντίζουν για το καλό του δημότη και δεν τους ενδιαφέρουν οι πελατειακές σχέσεις!


Μαρίνα Παπαχριστοδούλου"


Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (ΛΑ.ΣΥ.) Βασίλης Βήττος δήλωσε:

"Η ΛΑ.ΣΥ Βριλησσίων σε τηλεφωνική επικοινωνία του επικεφαλής  της  παράταξης     Βηττου  Βασιλη νωρίς σήμερα το πρωί με τον Δήμο Βριλησσίων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ζήτησε να ενημερωθεί για τις άμεσες και αναγκαίες ενέργειες της πολιτικής προστασίας για την  διάνοιξη δρόμων βοήθεια σε τροφοδοσία ανυμπορων δημοτών εξασφάλιση στέγης και θέρμανσης επίσης.  Δηλώσαμε την ετοιμότητα μας για προσφορά κάθε βοήθειας στους δημότες που έχουν ανάγκη και ζητήσαμε από τον Δήμο να εντείνει τις προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση των δομών και την ασφαλή λειτουργία της πόλης!   Βριλησσια 24/01/2022"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο