Ένας χρόνος δίχως τον Βασίλη Τριανταφύλλου

Τελέστηκε την Κυριακή σε στενό οικογενειακό κύκλο το ετήσιο μνημόσυνο

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και σε στενό οικογενειακό κύκλο, τελέστηκε την Κυριακή το πρωί, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, το ετήσιο μνημόσυνο για τον Βασίλη Τριανταφύλλου.

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που ο Βασίλης αναχώρησε από τον επίγειο κόσμο μας, για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου υπήρξε ένας εξαιρετικός εργάτης στην υπηρεσία του Δήμου και της πόλης μας, καθώς στη θητεία του επί δημαρχίας Σταμάτη Λώλα, υπηρέτησαν από κοινού, αφού ήταν ο στενότερος συνεργάτης του, ένα πρωτοποριακό στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξή της.

Υπήρξε όμως και ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και λαμπρό επαγγελματικό υπόδειγμα, με μακρά θητεία σε διάφορες μεγάλες εφημερίδες των Αθηνών, με αποκορύφωμα την υπερδεκαετή θητεία του ως Διευθυντή και Συμβούλου Έκδοσης στην REAL NEWS, από την έκδοσή της μέχρι και τον θάνατό του.

Εμείς στα Βριλήσσια, δεν θα λησμονήσουμε ούτε και την πρωτοποριακή τοπική του εφημερίδα "30 ημέρες", με την οποία ο Βασίλης άνοιξε τον δρόμο του τοπικού τύπου.

Τέλος, ο Βασίλης υπήρξε ένας σπουδαίος Άνθρωπος, με Άλφα κεφαλαίο, καθώς η έγνοια του ήταν οι κατατρεγμένοι άνθρωποι, οι δοκιμαζόμενοι, οι φτωχοί και οι μη προνομιούχοι και η πέννα του ήταν πάντοτε προστατευτική γι' αυτούς.

Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, θα ζεις στις καρδιές μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο