ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΞΑΝΑ "ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ".

Συντονιστείτε τώρα live στο ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ.

Συντονιστείτε τώρα live στο ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ μέσα από το σύνδεσμο:  

https://radiovrilissia.radio12345.com/

Αλλά και από την ετικέτα - φωτογραφία "ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ" πάνω δεξιά στο ιστολόγιό μας. Κάντε κλικ στη φωτογραφία και μπείτε στο δικό μας ραδιόφωνο.

Και στα κινητά μέσα από την εφαρμογή LISTEN2MYRADIO και την αναζήτηση του ραδιοφώνου μας ή σκανάροντας το ακόλουθο QRCode:


Το ιστορικό τοπικό μας ραδιόφωνο είναι και πάλι κοντά σας. 

Μετά από μια μακρά και δημιουργική παρουσία στα κοινά του τόπου μας, αλλά και έπειτα από μια, επίσης, μακρά αναγκαστική περίοδο απουσίας.

Το ΡΑΔΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ έρχεται και πάλι να ικανοποιήσει την ανάγκη της επικοινωνίας μας με τους δημότες, για τα κοινά μας θέματα και προβλήματα.

Κυρίως όμως για να εκφράσει τις ελπίδες μας και τον οραματισμό μας για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.

Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και ξαναστήσαμε από την αρχή το ιστορικό ραδιόφωνο. Όμως, για να ευοδωθεί η προσπάθεια είναι ανάγκη να το στηρίξουν τόσο οι δημοτικοί άρχοντες με την παρουσία τους και την απευθείας ενημέρωσή τους όσο και οι δημότες με την ακρόαση αλλά και τη διαδραστικότητά τους.

Να το πάρουν στα χέρια τους γιατί είναι η δική τους δύναμη και να καταγράψουν μέσα από αυτό τα προβλήματα στις γειτονιές τους.

Το Ράδιο Βριλήσσια θα ανοίγει τα μικρόφωνα αδιαμεσολάβητα στους πολίτες.

Και όλοι αντιλαμβάνονται ότι όπως κάθε σοβαρό μέσο ενημέρωσης οφείλει να είναι "απέναντι" και να ελέγχει την εκάστοτε δημοτική εξουσία. Όποια κι αν είναι.

Αυτό κάνουμε με τα Β.Ν. Αυτό κάναμε στο παρελθόν και αυτό θα κάνουμε στο παρόν και στο μέλλον και με το ραδιόφωνο. 

Ώστε να γίνει η φωνή των Βριλησσίων

Προς το παρόν, εκπέμπουμε μουσικά προγράμματα, σύντομα όμως θα ξεκινήσουν και τα τοπικά ενημερωτικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο