Και ο Γιάννης Πολίτης στην Νέα Πνοή.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΙΜΙΣΗ.

"Η διεύρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών μας στα δημοτικά πράγματα αποτελεί για τη "Νέα Πνοή" ένα από τα πιο κεντρικά ζητούμενα. Αυτός είναι ο πιο στέρεος τρόπος για να πετύχουμε τον στόχο της ουσιαστικής αλλαγής σε επίπεδο νοοτροπίας και πράξης στα Βριλήσσια.

Η συμμετοχή του Γιάννη Πολίτη στην προσπάθεια αυτή, αποτελεί για τη "Νέα Πνοή" και για εμένα προσωπικά, κεντρικό σημείο αναφοράς.

Ο Γιάννης Πολίτης είναι ένας νέος επιστήμονας και ένα λαμπρό μυαλό. Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Οικονομία και πάλι από το ΕΚΠΑ. Εργάζεται ως διαχειριστής υποστήριξης πωλήσεων σε εταιρεία Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής σε εταιρεία ψηφιακής επικοινωνίας. Άτομο με αναπηρία που με την επιστημονική, κοινωνική και επαγγελματική δράση του αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ισχυρή βούληση μπορεί να άρει όλα τα εμπόδια. 

Η ένταξη του Γιάννη Πολίτη στο ψηφοδέλτιο της "Νέας Πνοής", εκτός όλων των άλλων, σηματοδοτεί την δέσμευσή μας για μια εξ ολοκλήρου προσβάσιμη πόλη. Για τον επανασχεδιασμό και τις απαραίτητες παρεμβάσεις στα Βριλήσσια για ένα προσβάσιμο φυσικό και δομημένο περιβάλλον: για τα σχολικά κτήρια, τις μονάδες υγείας, τους χώρους πολιτισμού και αθλητισμού, τις δομές κοινωνικής πρόνοιας και συνολικά τους δημόσιους χώρους της πόλης μας. Για τη δημιουργία μιας πιο ισότιμης κοινωνίας χωρίς διακρίσεις, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν πλήρως όλα τα μέλη της κοινωνίας.

Γιάννη σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο