Υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Έστειλε μήνυμα νίκης σε κάθε συνοικία και δημότη.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Αυτό δήλωσε στη σημερινή του ομιλία στην προγραμματισμένη κοπή πίτας του συνδυασμού ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΥΝΑΤΑ.

Ο Α. Ντινόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, σε κάθε συνοικία και σε κάθε δημότη της πόλης.

Ανέφερε τα βασικά κεφάλαια του προγράμματος του συνδυασμού του, μεταξύ των οποίων είναι τα μεγάλα έργα, η ασφάλεια των δημοτών, η επαναλειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας, η μερική επέκταση της πεζοδρόμησης της οδού Αναλήψεως και το νοικοκύρεμα του Δήμου.

Ειδικότερα δήλωσε ότι αν εκλεγεί θα ενώσει αμέσως τα δύο τμήματα της πρώην ναυτικής βάσης και θα δημιουργήσει ένα μεγάλο θεματικό πάρκο.

Υποσχέθηκε να αξιοποιήσει το ΟΤ 61 πρώην τένις κλαμπ που σωστά αγόρασε η προηγούμενη διοίκηση προς όφελος των δημοτών με σεβασμό στους περιοίκους

Η δημοτική συγκοινωνία θα επαναλειτουργήσει δωρεάν ώστε να εξυπηρετήσει τόσο τους νέους μας όσο και τους μεγαλύτερους.

Θα πραγματοποιηθεί η μερική επέκταση της πεζοδρόμησης της οδού Αναλήψεως.

Άσκησε κριτική στη διοίκηση του Δήμου για αδράνεια και για γραφειοκρατική διαχείριση, ευχήθηκε πάντως καλή προσωπική επιτυχία στον απερχόμενο Δήμαρχο που θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Δεν θα είμαι ένας κομματικός Δήμαρχος, άλλωστε ποτέ δεν υπήρξα επαγγελματίας πολιτικός, βουλευτής και υπουργός, επισήμανε.

Ανήκω ιδεολογικά στη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αλλά δεν θα είμαι κομματικός Δήμαρχος.

Αναφερόμενος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ζήτησε την υπερψήφιση της ΝΔ γιατί όπως είπε στο τέλος της τετραετίας ο απολογισμός της κυβέρνησης είναι θετικός.

Η ύπαρξη βιογραφικού και επαγγελματικής εμπειρίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση άσκησης διοίκησης, είπε, καθώς και ότι διοίκηση με καπετανάτα δεν γίνεται.

Τέλος τόνισε ότι θα εμπιστευτεί την νέα κυρίως γενιά για να ασκήσει διοίκηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η υφυπουργός υγείας Σοφία Ράπτη.