Αθλητικές εγκαταστάσεις Μητροπούλου: να ζητήσει ο Δήμος τα διαφυγόντα κέρδη του.








Αυτή είναι η κατάσταση που παραδόθηκαν τον Οκτώβριο 2016 από τους ιδιώτες- μισθωτές στον Δήμο Βριλησσίων - εκμισθωτή, οι αθλητικές εγκαταστάσεις Κισσάβου και Μητροπούλου.
Καταστρατηγώντας την μισθωτική σύμβαση και τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ιδιώτες αποξήλωσαν όχι μόνον αυτά που εδικαιούντο αλλά και πολλά περισσότερα, με αποτέλεσμα την τραγική κατάσταση που αποτυπώνουν οι φωτογραφίεςμας - αδιάψευστος μάρτυρας.
Το μείζον βέβαια ζήτημα ήταν η ανάκτηση από τον Δήμο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, γεγονός το οποίο με τη συνεπή βούληση του σημερινού δημάρχου επιτεύχθηκε αναμφισβήτητα.
Για την σπουδαία αυτή εξέλιξη δημοσίως διατυπώσαμε τον έπαινο στη δημοτική μας αρχή, θεωρώντας την κορυφαίο ζήτημα για την πόλη μας.
Και σήμερα επαναλαμβάνουμε ότι υπήρξε καταλυτική και εξόχως σημαντική για τον τόπο μας η απόφαση του Ξένου Μανιατογιάννη.
Από την άλλη μεριά όμως η Δράση άσκησε και δικαίως τότε κριτική για την αδράνεια του Δήμου να προστατέψει τις παραδιδόμενες εγκαταστάσεις στα πλαίσια των συμφωνηθέντων.
Το ερώτημα παραμένει ακόμα και σήμερα: γιατί ο Δήμος δεν έκανε περισσότερα ώστε να κατοχυρώσει τότε τα συμβατικά του δικαιώματα;
Ωστόσο, δεν είναι σωστό ούτε και επιτρεπτό καθεστώς ανομίας σ' αυτήν την πόλη.
Δεν διαπιστώσαμε κάποια βούληση του Δήμου, ούτε είχαμε σχετική ενημέρωση, για την προσφυγή του στη δικαιοσύνη ώστε να του επιδικαστούν τα διαφυγόντα κέρδη του από την αθέτηση της παραπάνω σύμβασης.
Οφείλει ο Δήμος να στείλει σε όλους το μήνυμα της εμπέδωσης της νομιμότητας.
Κι έχει αργήσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο