Συνεχίζουμε

Τα Β.Ν. εξακολουθούν την πορεία τους δέκα χρόνια μετά την ηλεκτρονική τους μετεξέλιξη  και πολλά περισσότερα μετά την έντυπη δημιουργία και ίδρυσή τους.
Σε αυτή τη μακρά πορεία τα Β.Ν. συνδέθηκαν με το "γίγνεσθαι" της πόλης μας.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έγιναν ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας της.
Και σε κάθε περίπτωση έγιναν η δική σας συνήθεια, η καθημερινή σας πηγή πληροφόρησης για τις τοπικές εξελίξεις αλλά και το βήμα για την ελεύθερη διατύπωση της προσωπικής και υποκειμενικής γνώμης μας.
Σε αυτή την πολυετή χρονική διαδρομή, ανεξάρτητα από τα πολλά λάθη και τις ακόμα περισσότερες αδυναμίες μας, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε την ανιδιοτελή συμβολή μας σε αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε δηλαδή την τοπική ερασιτεχνική "δημοσιογραφία".
Αδικήσαμε, αδικηθήκαμε, σφάλλαμε,έσφαλλαν, κατακρίναμε, κατακριθήκαμε, ορισμένες φορές χαρακτηριστήκαμε από κομματικές τοποθετήσεις αλλά ακόμα μετά από τόσα χρόνια νιώθουμε την ίδια ανάγκη, αυτήν που πιστά υπηρετούμε.
Και ας μην λησμονούμε ότι όλος αυτός ο αγώνας γίνεται ερασιτεχνικά και τόσα χρόνια, με μεγάλες θυσίες, αυτό για όσους καταλαβαίνουν δεν είναι απλό.
Εν πάση περιπτώσει και τώρα τόσα χρόνια μετά ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Προβήκαμε στις αλλαγές της σελίδας μας για σημαντικές αιτίες που σχετίζονται με την γενικότερη διευκόλυνσή μας στην καθημερινή διατήρηση της δουλειάς μας στα Β.Ν..
Κάθε ημέρα στην κεντρική σελίδα μας θα διαβάζετε όλες τις αναρτήσεις της ίδιας ημέρας.
Στη συνέχεια κάνοντας την επιλογή ¨παλαιότερες αναρτήσεις" θα μπορείτε να διαβάζετε τις αναρτήσεις της προηγούμενης και των προηγούμενων ημερών.
Τέλος, θα προσπαθήσουμε όχι μονο να μην λείψει κανένα ενδιαφέρον θέμα και βεβαίως και καμία από τις στήλες της σελίδας μας. Όπως διαπιστώνετε δεξιά της σελίδας έχουμε ήδη θέσει τις γνωστές από χρόνια σεόλους σας θεματικές ενότητες και κατηγορίες της εφημερίδας.
Ωστόσο, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα, θα την κάνουμε, αλλά δώστε μας λίγο χρόνο.
Καλή συνέχεια για όλους μας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο