Ο ρόλος μας είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την δημοτική εξουσία και από το εν γένει δημοτικό πολιτικό σύστημα.

Σε αυτήν την νέα περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας, μετά και τις αλλαγές που υλοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα μας, είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ορισμένα ζητήματα.
Η μακρά περίοδος χάριτος προς την τοπική εξουσία,αλλά και το εν γένει δημοτικό πολιτικό σύστημα και προσωπικό, έχει πλέον τελειώσει.
Στο εξής θα επιτελείται στο ακέραιο ο αναγκαίος ρόλος μας στην άσκηση δριμύτατης κριτικής και ελέγχου προς την παρούσα αλλά και την εκάστοτε δημοτική αρχή αλλά και τους δημοτικούς συνδυασμούς και τους εκπροσώπους του.
Καλά θα κάνουμε όλοι μας, τόσο εμείς όσο και οι φίλοι μας που εκπροσωπούν την τοπική εξουσία και πολιτική κονίστρα να ξεχωρίσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις από τις δημόσιες θέσεις που διατυπώνονται στα πλαίσια του ρόλου που έκαστος επιτελεί.
Διότι άλλος είναι ο ρόλος του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής, άλλος της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης και άλλος ο ρόλος του τύπου.
Οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε τους διαφορετικούς ρόλους.
Σε κάθε περίπτωση ο δικός μας θα βρίσκεται στο εξής ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την δημοτική εξουσία και από το εν γένει δημοτικό πολιτικό σύστημα.
Υ.Γ. Για τους πάσης φύσεως καλοθελητές όπου κι αν ανήκουν: εμείς δεν εξαρτώμεθα και δεν θα είμαστε και στο μέλλον εξαρτημένοι από καμία εξουσία!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο