Συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση της Δωδεκανήσου. Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι.

Εξαγριωμένοι, έξαλλοι, οργισμένοι και αγανακτισμένοι, συνεχίζουν να είναι οι κάτοικοι της οδού Δωδεκανήσου στο τμήμα από την Μπακογιάννη μέχρι την Ολύμπου που έγιναν τα έργα από την εγκατάλειψή τους στην τύχη τους....

Τα έργα αυτά όπως είναι γνωστό πράγματι εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, χωρίς ασφαλτόστρωση μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να συνεχίζουν να ζουν μέσα στη σκόνη και στο χώμα. Θα τα ξαναγράψουμε τα ίδια που τονίζαμε και πριν ένα μήνα ότι: "το τι εισπνέουν οι άνθρωποι και το τι γίνεται στα μπαλκόνια τους δεν περιγράφεται. Πού να βγούν έξω να καθήσουν; Πού να περπατήσουν; Πού να απλώσουν ρούχα; Πού να βάλουν τα αυτοκίνητά τους; Ποιός ενδιαφέρεται;".
Επίσης τα διερχόμενα αυτοκίνητα κινούνται μέσα σε συνεχείς λακκούβες σε έναν δρόμο ξεχαρβαλωμένο δρόμο με συνεχή τον κίνδυνο ζημιών.
Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε κι έκανε το έργο χωρίς όμως να έχει δρομολογήσει ταυτόχρονα και την τελική αποκατάσταση του οδοστρώματος, για την οποία επιπλέον ακόμα δεν έχει ενημερώσει πότε θα ολοκληρωθεί.
Πάντως να ξέρουν οι τοπικοί άρχοντες ότι η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων είναι πολύ μεγάλη και να μην περιμένουν ότι η επίστρωση του οδοστρώματος όποτε γίνει θα φέρει και την λησμονιά...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο