Συνεχίζεται µε µεγάλη συµµετοχή το πρόγραµµα θερινής δηµιουργικής απασχόλησης του ∆ήµου Βριλησσίων.

Συνεχίζεται µε επιτυχία και µε τη συµµετοχή 200 περίπου παιδιών, το πρόγραµµα θερινής δηµιουργικής απασχόλησης του ∆ήµου Βριλησσίων. Τα παιδιά φιλοξενούνται κάθε εβδοµάδα στο Κλειστό και  Ανοιχτό Γήπεδο Βριλησσίων καθώς και στο κολυµβητήριο του Ο.Α.Κ.Α, από τις 7.30 το πρωί ως τις 4 το απόγευµα.
Κάτω από την επίβλεψη 20 έµπειρων γυµναστών διαφόρων αθλητικών ειδικοτήτων, παίζουν, αθλούνται και διδάσκονται κολύµπι, µπάσκετ, βόλεϊ, χάντµπολ, ποδόσφαιρο, τέννις και πινγκπονγκ. Κάθε Παρασκευή επισκέπτονται αθλητικά πάρκα και παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις µέσα από τις οποίες εκτός από ψυχαγωγία παίρνουν και διάφορα µηνύµατα και ερεθίσµατα.Μέσα από τις δυνατότητες του θεατρικού παιχνιδιού καλλιεργούν την δηµιουργική τους φαντασία, ενώ καθηµερινά ανακαλύπτουν, δηµιουργούν και πειραµατίζονται µε την ζωγραφική την χειροτεχνία και τον πηλό.

Ως δηµοτική αρχή συνεχίζουµε τοπρόγραµµα της θερινής δηµιουργικής απασχόλησης µε συνείδηση και επαγγελµατισµό, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα και επιδίωξη την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών. Εργαζόµαστε προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστούµε όλους τους γονείς που µας έχουν εµπιστευθεί τα παιδιά τους!

ΠΑΟ∆ΗΒ- Τηλ.: 210-8101510 - 511

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο