ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5/2019 ΣΤΙΣ 20.00 μ.μ. ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Σας προσκαλούμε στην συναυλία Αλληλεγγύης, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11). Μια διαφορετική συναυλία ευαισθησίας και προσφοράς στα μικρά παιδάκια χωρίς γονείς ή με γονείς που δεν μπορούν να τα συντηρήσουν.. Στηρίζουμε το Εθνικό Ορφανοτροφείο-Βρεφοκομείο Καλλιθέας. Την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 20.00 (επισυνάπτεται λίστα ειδών που έχουν ανάγκη)

*  Φιλοξενούμε σπουδαίους καλλιτέχνες που θα μας ταξιδέψουν σε Ξένα και Ελληνικά τραγούδια απο το χθες μέχρι σήμερα..
Η καλλιτεχνική ομάδα, της κοντράλτο και δασκάλας λυρικού τραγουδιού και πιάνου Λένας Γιγάντε, "Ήχοι & Απόηχοι", που αποτελείται από τις σοπράνο Μαρία Αλιμαντήρη και Άννα Καπόνε-Πάπας και τον τενόρο Λίνο Αρσένη, παρουσιάζει το μουσικό της πρόγραμμα "Κύματα", μια συλλογή από τραγούδια των Αττίκ, Γιαννίδη, Χατζιδάκι, Kurt Weill, Rodgers, Kern, Rossini, γνωστά ισπανικά και γαλλικά τραγούδια, καθώς και τραγούδια από μιούζικαλ και ιταλικές καντσονέτες.
Στο πιάνο συνοδεύει η Ιωάννα Σταύρου.

Βιογραφικά
Η σοπράνο Μαρία Αλιμαντήρη γεννήθηκε στο Βέλγιο και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Παρίσι ( με τους A. Aubin, G. Rex, J. Pelaez, D. Kaufman) και θεωρητικά με τους Ι. Παππά και C. Loiselle, και στην Ελλάδα με τους Ν. Κυπουργό και Ελ. Παπαβασιλείου). Έχει δίπλωμα μονωδίας από το Δελφικό Ωδείο με τη Λένα Γιγάντε. Έλαβε μέρος σε κονσέρτα και συναυλίες στο Παρίσι, τις Η.Π.Α. και την Ελλάδα.

Η σοπράνο Άννα Καπόνε-Πάπας γεννήθηκε στην Αθήνα.Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όπου απέκτησε το δίπλωμα.Στα 15 της έτη ξεκίνησε μονωδία αποκτώντας αργότερα το δίπλωμα.Συνέχισε σπουδές στο μοντέρνο τραγούδι και είναι κάτοχος του Rockschool's Diploma of London. Το 2011 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κλασσικού τραγουδιού που διοργανώθηκε στο Λουξεμβούργο.Το 2017 τραγούδησε στο ναυτικό όμιλο της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο.

Ο τενόρος Λίνος Αρσένης γεννήθηκε στη Λάρισα και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορία της Τέχνης του ΕΚΠΑ. Σπούδασε υποκριτική και μέθοδο Meisner στο θέατρο των Αλλαγών και λάτιν χορούς στη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού και Θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο και έχει δίπλωμα μονωδίας από το Δελφικό Ωδείο με την Λένα Γιγάντε. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στην Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.



Με εκτίμηση

Β.Αρσένη-Λάμπρου

Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ

(Υπ. Δημ. Σύμβουλος

Βριλήσσια-Δήμος Δημιουργίας)