ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 8-15 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΗΒ

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ακόμη διανύουμε, είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες μας με τις αθλητικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας τρόπους διδασκαλίας προκειμένου να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί. Έτσι ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά κάποια από τα αθλητικά προγράμματα και τα πολιτιστικά εργαστήριά μας.


Η συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα προϋποθέτει αρχικά την εγγραφή του μέλους και το ποσό εγγραφής καταβάλλεται εφ΄ άπαξ στον ΠΑΟΔΗΒ.


Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα μαθήματα μοντέρνων χορών για παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουνίου.

Οδηγίες για τη σύνδεση με τις πλατφόρμες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΠΑΟΔΗΒ.


Εάν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο και στις ώρες διδασκαλίας για τις οποίες οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν όταν και όποτε αυτές προκύψουν.


Με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα από κοντά, περιμένουμε τις συμμετοχές σας και ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν μικροπροβλήματα και δυσκολίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν στην αρχή.


- Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο - Ολυμπιονικών και Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Τηλ. Επικ. 2108101511, 2108101510

Mail kleistob@otenet.gr

Web site : www.vrilissia-arts-sports.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο