ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008, η κοπή της πίτας του συνδυασμού ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Εκατοντάδες δημότες τίμησαν με την παρουσία τους την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου και τους πολύχρονους αγώνες της για την προκοπή των Βριλησσίων. Αγώνες που έγιναν ένα τεράστιο έργο κατά την δημαρχιακή θητεία της παράταξης την περίοδο 1999 - 2002.
Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση με τον Στέφανο Τζουμάκα.
Τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης Σταμάτη Λώλα πλαισίωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Χρηστάκης, Ξένος Μανιατογιάννης, Κώστας Πολίτης, Γιώργος Χονδροματίδης και Νίκος Γκούφας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Αγησίλαος Τσώλος.
Ο Σταμάτης Λώλας στην ομιλία του τόνισε με έμφαση ότι έλαβε τέλος η περίοδος χάριτος που είχε δοθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου προς τη διοίκηση του Δημάρχου Κώστα Ιωαννίδη.
Επισήμανε περαιτέρω, ότι μέσα στο 2008, ο συνδυασμός ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, θα αναπτύξει νέες πολιτικές και δράσεις και θα αποκαλύψει την εκτεταμμένη ανεπάρκεια της πολιτικής της δημοτικής αρχής.
Ακόμα, ο κ. Λώλας άσκησε δριμύτατη κριτική κατά της ακολουθούμενης πολιτικής από τη διοίκηση του Δήμου, για διάφορα σημαντικά ζητήματα της πόλης.
Τέλος, απαντώντας στην εφημερίδα ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, δήλωσε ότι θα είναι παρών στις πολιτικές εξελίξεις των Βριλησσίων.
Σας παρουσιάζουμε τώρα το φωτορεπορτάζ των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ από την κοπή της πίτας του συνδυασμού.









































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο