Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ!!!

Τελικά, είναι μάλλον αξίωμα. Η κριτική πάντα πιάνει τόπο. Μπορεί να μην μας κάνει αρεστούς στις διοικήσεις και στην εξουσία αλλά μας κάνει χρήσιμους.
Όπως οι αναγνώστες μας γνωρίζουν, εδώ και πολλά χρόνια φωνάζουμε ασταμάτητα για την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού και για την κατασκευή πεζοδρομίων στην πόλη μας.
Έτσι λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι ηλεκτροφωτίστηκε η οδός 25ης Μαρτίου και κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια σε τμήμα της οδού Δωδεκανήσου.
Βέβαια το έργο αυτό είναι ελάχιστο μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί κάτι το σωστό.
Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δικός μας αγώνας είναι ανιδιοτελής και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στο καλό της πόλης. Είναι σαφές ότι τιμούμε όλα τα πολιτικά πρόσωπα που συμβάλλουν με τις διαφορετικές απόψεις και πολιτικές τους στην ίδια κατεύθυνση και βέβαια οι προσωπικές σχέσεις δεν επηρεάζονται από τις αντίθετες προσεγγίσεις.
Αυτά για όσους νομίζουν ότι η πολιτική κονίστρα του τόπου μπορεί να είναι ρίνγκ.
Τελικά, για να κάνουμε και ένα αστείο, ήσυχες μέρες του Αυγούστου που είναι, εμείς μάλλον έχουμε γίνει οι πιο χρήσιμοι σύμβουλοι του Δημάρχου μας..., καθώς ούτε τον κολακεύουμε, ούτε θέσεις του ζητάμε, αντίθετα συνέχεια του φωνάζουμε και του ασκούμε κριτική αλλά μόνο για τοπικά προβλήματα και μόνο για το καλό του τόπου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο