Όλα έτοιμα για τον "Ηλία του 16ου". Μην χάσετε την παράσταση.

Το βίντεο με το οποίο η κ. Έφη Πίκουλα, σκηνοθέτης και υπεύθυνη του Β΄ Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων, μας προσκαλεί στην παράσταση "Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ΟΥ" αναρτήθηκε ήδη στο youtube.
Η παράσταση "ανεβαίνει" το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στο θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" (Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Υψηλάντου) στα Βριλήσσια, με ελεύθερη είσοδο.
Αναμένεται η σημαντική αυτή κωμωδία των Αλέκου Σακελάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου,  να προσελκύσει το εντονότατο ενδιαφέρον όχι μόνο των δημοτών μας, αλλά και του κοινού πέραν της πόλης μας.
Όπως επισήμανει η σκηνοθέτης κ. ΕΦΗ ΠΙΚΟΥΛΑ στο βίντεο της πρόσκλησης εκείνη και οι συνεργάτες της κράτησαν τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις της εποχής ωστόσο το έργο αυτό δεν παρέμεινε απλά και μόνο μία ηθογραφία του παρελθόντος αλλά "έβγαλε" πράγματα "φωτογραφημένα" στο σήμερα.
Έτσι λοιπόν η σκηνοθέτης "είδε το έργο από μία άλλη οπτική γωνία" και οι ηθοποιοί της μέσα από σκληρές, έντονες και πολλές πρόβες, είναι έτοιμοι το Σαββατοκύριακο να "δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό" και να πραγματοποιήσουν μία ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία.