Η σχέση μας με την κοινωνία είναι πολύχρονη και δοκιμασμένη.

Τα Βριλησσιώτικα Νέα επί δέκα (10) συναπτά έτη παρέχουν στους πολίτες καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση. Περαιτέρω, από τριακονταετίας είχαν και περιστασιακές έντυπες εκδόσεις πολύ πριν ακόμα εμφανιστεί το ίντερνετ.
Έχουμε αναλώσει απίστευτο κόπο και έξοδα και έχουμε θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα επί μακρά σειρά ετών για να προσφέρουμε την τοπική ενημέρωση στους συμπολίτες μας.
Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος, φορέας ή δημοτικός συνδυασμός σ' αυτήν την πόλη που να μπορεί να ισχυριστεί ότι μας έχει δώσει έστω και ένα ευρώ για οποιοδήποτε λόγο. Δεν έχουμε βάλει ούτε μία πληρωμένη διαφήμιση. Δέκα χρόνια καλύπτουμε όλα τα έξοδα από την τσέπη μας.Ήταν επιλογή μας ώστε να έχουμε καθαρό εκτόπισμα στην κοινωνία, να μην μπορεί κανείς να πεί ούτε μία κουβέντα.
Έχουμε δώσει ελεύθερο βήμα σε όλους όσους επιθυμούσαν: δημοτικούς συνδυασμούς, φορείς και δημότες. Φιλοξενήσαμε όλες τις απόψεις και τις διαφορετικές από τις δικές μας.
Παρέχουμε πάντα αξιόπιστη ενημέρωση χωρίς να διατηρούμε ιδιαίτερα κανάλια διοχέτευσης ειδήσεων χωρίς μόχθο μέσα από διάφορες πηγές που δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν.
Όλα αυτά τα γράφουμε ακριβώς γιατί σεβόμαστε τον δικό μας κόπο. Γιατί έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε τον κόπο μας. Να προστατέψουμε την ίδια την σχέση μας με τους αναγνώστες μας, και την τοπική μας κοινωνία, που οικοδομήθηκε ακριβώς πάνω σ'αυτόν τον μόχθο μας, στη διαρκή προσπάθειά μας για μία έντιμη και όσο γίνεται πληρέστερη και αξιόπιστη ενημέρωση, αλλά και στην εκτίμηση που έχει προσφέρει η ίδια η κοινωνία στην πολύχρονη προσπάθειά μας.
Κάποιοι νεόκοποι κύκλοι, από της εμφανίσεώς τους ακόμα αλλά συστηματικά προσπαθούν να προσβάλλουν, να θίξουν και να διαταράξουν αυτήν ακριβώς τη σχέση μας με τους αναγνώστες μας, ώστε να επωφεληθούν οι ίδιοι και να κερδίσουν το έδαφος που θα χάσουμε εμείς, ώστε να επιτύχουν τους δικούς τους τους σκοπούς. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Τα λοιπά φληναφήματα περισσεύουν.
Δεν επιθυμούμε συνεπώς καμία αντιδικία και με κανέναν. Αλλά έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε την ιστορία μας, τον κόπο μας, το παρόν και το μέλλον των Β.Ν.. Για τον λόγο αυτό αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε σήμερα.
Πάντα δίνουμε λόγο στους πολίτες. Αυτοί και μόνο μας κρίνουν. Και η σχέση μας μαζί τους είναι πολύχρονη και δοκιμασμένη. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο