Ανυπόφοροι θόρυβοι τρελαίνουν τους περίοικους της Ναυτικής Βάσης.

  
Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι - περίοικοι του χώρου της Ναυτικής Βάσης με την ηχορύπανση της ΔΕΗ αλλά και των φορτηγών και των μηχανημάτων του Δήμου Βριλησσίων.
Συγκεκριμένα η ΔΕΗ ιδίως το καλοκαίρι προκαλεί πάρα πολύ μεγάλο θόρυβο και όχληση επειδή οι ανεμιστήρες που λειτουργούν για την ψύξη του υποσταθμού της παράγουν συνεχή και υπερβολικό θόρυβο - βουητό. Οι περίοικοι δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε και να κοιμηθούν.

Ο Δήμος ή η ΔΕΗ πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε ηχοπετάσματα παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στην Αττική Οδό ώστε να "ανεβάσουν τον θόρυβο πιο ψηλά" και να μειωθεί έτσι το πρόβλημα των περιοίκων.
Πέρα όμως από την ΔΕΗ ιδιαίτερο θόρυβο προκαλούν τα απορριματοφόρα και τα μηχανήματα του Δήμου Βριλησσίων.
Συγκεκριμένα, ο θόρυβος προξενείται τα ξημερώματα περί τις 4.30 π.μ που ξεκινούν την εργασία τους τα απορριματοφόρα με τους οδηγούς και τους εργάτες καθαριότητας, η σκούπα και το JCB (φορτωτής) που λειτουργούν αλάρμ.
Προξενούνται λοιπόν ανυπόφοροι διαπεραστικοί θόρυβοι και ήχοι, με αποτέλεσμα να ενοχλούνται και να ξυπνούν συνεχώς οι περίοικοι, οι οποίοι με επανειλημμένες επικοινωνίες τους διαμαρτύρονται στην εφημερίδα μας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο