Απαραίτητη η άμεση μονοδρόμηση της Μάρκου Μπότσαρη.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σας καλώ να βάλετε σε εφαρμογή την μονοδρόμηση της οδού Μάρκου Μπότσαρη
όπως προτείνεται και από την πρόσφατη συγκοινωνιακή μελέτη, καθώς το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει ανακύψει λόγω της αυξημένης κίνησης οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, έμπροσθεν του Δημοτικού σχολείου Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, αναμένεται να πολλαπλασιαστεί ένεκα της επικείμενης ανέγερσης Γυμνασίου (!) επί της ίδιας οδού (!) από τον ίδιο οργανισμό (!).
Η μονοδρόμηση είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών και προς αποφυγή ενός μοιραίου περιστατικού. Επιπλέον, σε συνέχεια της αντίστοιχης επιτυχημένης μονοδρόμησης της παράλληλης οδού Αθανασίου Διάκου έμπροσθεν του 2ου Δημοτικού Βριλησσίων, η μονοδρόμηση της Μάρκου Μπότσαρη είναι επιτακτική για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.
Είναι ένα μέτρο που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα, με μια απόφαση που μπορεί να υπογράψει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και κατόπιν ενημέρωσης του τμήματος τροχαίας.
Γιατί καθυστερείτε;
Μετά τιμής
ΠΟΠΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο