Το "δαχτυλίδι" της Νέας Πνοής στον Γιάννη Πισιμίση.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ κ. ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.
"Οι καιροσκοπικές αλλαγές που φέρνει στην αυτοδιοίκηση το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι » θα επιφέρουν αδυναμία διοίκησης στα Δημοτικά Συμβούλια και τους Δημάρχους που θα εκλεγούν.
Η κυβέρνηση αγνόησε με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο την συντριπτική πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών της χώρας και αντί των ουσιαστικών αλλαγών που χρειαζόταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να αποκτήσει πραγματική διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια πέρασε μια «ρύθμιση» με μοναδικό στόχο να προκαλέσει απορρύθμιση.
Υπό αυτές τις συνθήκες που αντιστρατεύονται τις αρχές και τα πιστεύω μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να μή θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος Βριλησσίων ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσσια». Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους Πολίτες που με εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους Συνεργάτες μου που με στήριξαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Κατόπιν αυτού συνεκλήθησαν τα όργανα του συνδυασμού μας. Με ευρεία συμμετοχή των μελών του συνδυασμού και ομοφωνία των ψηφισάντων, στην ηγεσία της «Νέας Πνοής» εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Πισιμίσης.
Πρόκειται για ένα νέο, δυναμικό, οραματιστή, επιστήμονα που είμαι βέβαιος πως θα πορευτεί με γνώμονα τις αρχές της Διαφάνειας, της Αποτελεσματικότητας και του Πολιτικού Ήθους που διακρίνουν τον συνδυασμό μας.
Πιστεύω βαθιά πως τα Βριλήσσια έχουν ανάγκη μια νέα, διαφορετική νοοτροπία για το πολιτεύεσθαι και ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν την πόλη μας και στέκονται απέναντι σε όσους βλέπουν την αυτοδιοίκηση με τρόπο ευκαιριακό και χρησιμοποιούν τεχνάσματα, που οι πολίτες έχουν από καιρό καταδικάσει."
Η δήλωση έγινε στο vrilissianews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο