Τα απόνερα μιας σύγκρουσης αυτοκινήτων

Στον κυκεώνα των σχολίων των τοπικών social

Χθες το πρωί έγινε μία σύγκρουση αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δίρφης και Ταϋγέτου, που είναι ένα ακόμα συνηθισμένο σημείο τέτοιων περιστατικών στην πόλη μας.


Κοιτάξτε τώρα τι πραγματικά έγινε και ποιες ψευδείς διαστάσεις πήρε στα σχόλια των τοπικών social. Λοιπόν, το αυτοκίνητο που διερχόταν την Δίρφης, ως συνήθως, παραβίασε το σήμα STOP στην συμβολή με την Ταϋγέτου και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που διερχόταν κανονικά και με πολύ μικρή ταχύτητα την Ταϋγέτου, αφού μόλις είχε ξεκινήσει καθώς ο οδηγός και ο γιος του κατοικούν στο παρακείμενο πάρκο της Ταϋγέτου.


Επιπλέον, ο οδηγός του ΙΧ που διερχόταν την Δίρφης αναγνώρισε αμέσως την ευθύνη του. Τέλος, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και το παιδί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που διερχόταν την Ταϋγέτου. Κι ενώ τα πράγματα συνέβησαν έτσι, όπως μας εξήγησε η αγανακτισμένη σύζυγος του οδηγού και μητέρα του παιδιού του τελευταίου αυτοκινήτου που τραυματίστηκαν αλλά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου, κάποιοι, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, οργίασαν να σολιάζουν στα τοπικά social και να κατηγορούν τον οδηγό - σύζυγό της που σε τίποτα δεν έφταιγε ως εγκληματία. Τους έκαναν "δακτυλοδεικτούμενους" τους ανθρώπους αντί να τους ζητάνε και συγγνώμη. Έλεος... Λίγη σοβαρότητα επιτέλους.      

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο