Με απόφαση του Υπουργείου για προληπτικούς λόγους

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για το 6ο Δημοτικό σχολείο και το 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για το 6ο Δημοτικό σχολείο και το 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, για προληπτικούς λόγους

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Υγείας, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, το 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους από σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Τηρώντας πιστά τις συστάσεις των αρμόδιων Υπουργείων για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού, εναρμονιζόμαστε με την απόφαση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου ΓΕΛ και σε καμία περίπτωση αυτό ΔΕΝ αποτελεί απόφαση της Δημοτικής Αρχής. Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στο Υπουργείο Παιδείας και Υγείας μετά από εισήγηση του Ε.Ο.Δ.Υ.

Αναφορικά με τις εκπαιδευτικές μονάδες κάθε βαθμίδας, συνεχίζεται η προληπτική αναστολή λειτουργίας, που εφαρμόζεται ανά περίπτωση σε συγκεκριμένες μονάδες, ανάλογα με τα ευρήματα που προκύπτουν από την ιχνηλάτηση επαφών, που πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Λόγω των νέων δεδομένων που προκύπτουν συνεχώς και της διαρκούς επικαιροποίησης των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά για τον κορονοϊό, οι πολίτες καλούνται να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ώστε να ενημερώνονται σχετικά με τις σχολικές μονάδες των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά.

www.minedu.gov.gr