ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν Α. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ώρες 10.00-13.00

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΏΡΑ 10.00-13.00 Πολυχώρος Ι.Ν Αγίων 12 Αποστόλων Ταυγέτου και Ροδόπης ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Σας καλούμε όσοι επιθυμείτε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες αλλά και όσοι δεν προλάβατε να συμμετάσχετε στην προηγούμενη αιμοδοσία στον Δήμο μας, στην προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 26 Απριλίου 2020, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ.

                                                                                                                                     

Ο χώρος διεξαγωγής αυτή τη φορά θα είναι στον χώρο εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων Ταϋγέτου και Ροδόπης, από ώρα 10.00-14.00.



Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας για να κλείσουμε ραντεβού.



Η αναμονή θα γίνει στον εξωτερικό χώρο του Ναού, όπου θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την προηγούμενη φορά, της θερμομέτρησης συν της μέτρησης οξυγόνου μέσω οξυγονόμετρου.



Είναι σημαντική η προσφορά όλων μας, επειδή οι ανάγκες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά μεγάλες και υπάρχει έλλειψη λόγω των μεταγγίσεων στους ασθενείς με κορωνοϊό.



Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι προσήλθαν την προηγούμενη αιμοδοσία στις 28/3, ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δυναμική της προσφοράς και στείλαμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπόρευσης.



Αυτή τη φορά, την Κυριακή του ΘΩΜΑ στις 26/4/2020, ας κινητοποιήσουμε και όσους δεν μπόρεσαν ή δεν το θεώρησαν σημαντικό την προηγούμενη φορά, ας βγούμε έξω από το σπίτι μας, με την βεβαίωση κυκλοφορίας σημειώνοντας το Β4, μόνο για να δώσουμε αίμα..



Ίσως το χρειαστούμε και οι ίδιοι κάποια στιγμή ή κάποιος δικός μας.. Μην το αφήνουμε στην τύχη ή στην καλή διάθεση των άλλων...



Σας περιμένουμε... και σας ευχαριστούμε όλοι οι φορείς της αιμοδοσίας της πόλης μας.


https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1396212983883301

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο