ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ!

Μετά την σφοδρή αντίδραση όλου του τοπικού πολιτικού κόσμου της Αντιπολίτευσης - μείζονος κι ελάσσονος - στην επιχειρούμενη από τον Δήμο μας, αιφνιδιαστικά και στα μουλωχτά, νομιμοποίηση της τρέχουσας χρήσης εγκατάστασης απορριματοφόρων και διενέργειας εργασιών μεταφόρτωσης  σε τμήμα της Ναυτικής Βάσης 8,1 στρεμμάτων, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης έναν δρόμο έχει πλέον: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ. Δεν έχει καμία έγκριση ή εντολή από τους δημότες να υλοποιήσει μια τέτοια πολιτική. Θα κάνει κακό στην πόλη αν πραγματοποιηθούν οι σχεδιασμοί.
Μπράβο στον Γιάννη Τσούτσια για τις τεράστιες αποκαλύψεις του. Μπράβο στους Αργύρη Ντινόπουλο, Γιάννη Πισιμίση, Βασίλη Βήττο και στην Αντίσταση - Ανατροπή, για τις άμεσες αντιδράσεις τους και το κοινό αίτημα να ανατραπούν οι σχεδιασμοί στην Ναυτική Βάση.
Μόνο μετά από σοβαρή μελέτη, εξαντλητικό διάλογο και ευρεία συναίνεση δημοτικών συμβούλων και δημοτών μπορεί να επιλυθεί το ζήτημα που πράγματι τίθεται που θα πάνε τα απορριματοφόρα και πού θα γίνονται οι εργασίες μεταφόρτωσης.
Όχι πάντως στο πάρκο της Ναυτικής Βάσης.
Το οποίο κατά τρόπο απαράδεκτο η δημοτική αρχή των τελευταίων ετών δεν αποδίδει στους δημότες αν και άλλες ήταν οι εξαγγελίες της. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο