Σημαντική και αποτελεσματική παρέμβαση

Ωστόσο, στις άλλες πλατείες, πάρκα και στους δρόμους μας έγινε και σήμερα ο "κακός χαμός"...

Μετά τη μεγάλη διάσταση που πήρε η παραβίαση των μέτρων από πολλούς συμπολίτες μας,οι οποίοι όλες τις ημέρες που είχε καλό καιρό προκαλούσαν συνωστισμό παραβιάζοντας τα μέτρα προστασίας, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με το Αστυνομικό μας Τμήμα άσκησαν σήμερα σημαντική και αποτελεσματική, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της, παρέμβαση. Η ανάρτηση έγινε από την Πολιτική Προστασία πριν δύο ώρες.
Στο ΤΥΠΕΤ, ωστόσο, στις άλλες πλατείες και πάρκα αλλά και στους δρόμους της πόλης έγινε και σήμερα ο "κακός χαμός"... Όμως είναι αδύνατον πίσω από τον καθένα μας να τρέχει ένας αστυνομικός. Είναι θέμα ατομικής ευθύνης κι αυτό οφείλουμε να το καταλάβουμε.
Πρέπει να σημειωθεί ότι σε κάθε ευκαιρία πολλοί συνδημότες μας δεν ανταποκρίνονται και πολύ περισσότερο πυκνώνουν δρόμους, πάρκα και πλατείες καθώς το ένα όχημα της πολιτικής προστασίας μας και το ένα περιπολικό της Αστυνομίας δεν αρκούν...
Τέλος, με παλαιότερες αναρτήσεις της η πολιτική προστασία μας αναφέρει ότι και στις 25-4-2020 είχαν παρέμβει στην πλατεία Αναλήψεως αλλά και στο ΤΥΠΕΤ όπου με ηχητικά μηνύματα καλούσαν τον κόσμο να απομακρυνθεί. Αναδημοσιεύουμε τις φωτογραφίες της πολιτικής προστασίας και της 25ης Απριλίου.

27/4/2020

 25-4-2020
 25-4-2020
 25-4-2020
25-4-2020

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο