Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε Σισμανόγλειο και Α. Φλέμιγκ

Ενάντια στη μετατροπή τους σε νοσοκομεία «μίας νόσου» (VIDEO - ΦΩΤΟ)

«ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» - «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη μετατροπή τους σε νοσοκομεία «μίας νόσου».

Στο πλευρό των υγειονομικών βρέθηκε ο Θανάσης Παφίλης μεταφέροντας την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα τους

Κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 4 στην πύλη του «Σισμανόγλειου», οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο» και «Αμαλία Φλέμιγκ» αντιδρώντας στη μετατροπή των δύο νοσοκομείων σε μιας «νόσου».

Στο πλευρό των μαχόμενων υγειονομικών βρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, ο οποίος εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη στήριξη του Κόμματος στην πάλη τους για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πεντέλης με επικεφαλής τον Σπύρο Κωνσταντά, καθώς και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βριλησσίων Βασίλης Βήττος.

Την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στα Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο» και «Αμαλία Φλέμιγκ» ενάντια στη συνεχιζόμενη μετατροπή τους σε νοσοκομεία «μιας νόσου», εξέφρασε ο Γιώργος Αλεξανδράτος, εκ μέρους του Σωματείου των Εργαζομένων του ΚΑΤ.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Μελισσίων - Πεντέλης, ο Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου, το Σωματείο Συνταξιούχων Αμαρουσίου και Γύρω Δήμων, καθώς και άλλοι συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς της περιοχής.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους γύρω δρόμους.








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο