Ξηλώστε τώρα την νησίδα

Και πάρτε πίσω τις θέσεις στάθμευσης - Φωτό

    
    Συνεχίζεται να "πνίγεται" κυκλοφοριακά, από έλλειψη χώρων στάθμευσης, η πλατεία Ελευθερίας.

    Παρά τις χρόνιες και επανειλημμένες οχλήσεις επαγγελματιών και κατοίκων με συγκεκριμένα αιτήματα, προς ανακούφιση της κατάστασης, ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή αλλά και η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων και συμβούλων δεν κάνουν τίποτα, παρά μόνο διαιωνίζουν την απερίγραπτη σημερινή εικόνα. 

    Με την τιμητική εξαίρεση της Νέας Πνοής και του συμβούλου της Νικήτα Σταματελόπουλου που ασχολήθηκαν έντονα με το πρόβλημα και το έθεσαν επανειλημμένα στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 

    Η δυσκολία στην εξεύρεση χώρων στάθμευσης στην πλατεία Ελευθερίας επιδεινώθηκε αισθητά με την παραχώρηση 5-6 θέσεων στάθμευσης στην οδό Αίαντος στα ΕΛ.ΤΑ. και σε διαγνωστικό κέντρο, κυρίως όμως από την αδικαιολόγητη δημιουργία μεγάλης "νησίδας" από "πλαστικά κολωνάκια" στην οδό Θέτιδος. 

    Καλούμε και πάλι τον Δήμαρχο Βριλησσίων και τους συνεργάτες του, καθώς και τους συνδυασμούς και τους συμβούλους τους, αιρετούς άπαντες, που εκπροσωπούν τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο, έστω και τώρα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

     Δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς παρά μόνο το ξήλωμα της νησίδας στη Θέτιδος και η άρση των παραχωρηθεισών θέσεων στις επιχειρήσεις.

    Τα Β.Ν. απαθανάτισαν την υφιστάμενη κατάσταση με σειρά φωτογραφιών τις οποίες και δημοσιεύουν:
   













Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο