Kafe - delicatessen στολίδι για την πόλη.

Το νέο δημιούργημα του σημαντικού καλλιτέχνη Άγγελου Ανδριανού.

Νέα Άφιξη και πολύ σημαντική μάλιστα.

"MALVA". Το kafe delicatessen της γνωστής αλυσίδας, το τρίτο στη σειρά, μετά τα επιτυχημένα καταστήματα της Λάρισας και της Γλυφάδας, κοσμεί από χθες το μεσημέρι τα Βριλήσσια μας.

Είναι το νέο στολίδι του τόπου μας.

Ο σημαντικός μουσικός: καλλιτέχνης, δημιουργός, ερμηνευτής και δάσκαλος και πάνω απ' όλα εξαιρετικός άνθρωπος, ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, καταθέτει μέσα από την ψυχή του μια νέα πρόταση υψηλής αισθητικής και ποιότητας που απευθύνεται σε όλους.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Πεντέλης και Αίαντος στα Βριλήσσια και λειτουργεί από το πρωί έως το βράδυ. 


Εξαιρετικά χαρμάνια του καφέ που επιθυμείτε. Μπορείτε να τα απολαύσετε  ζεστά ή κρύα, αλλά και να τα προμηθευτείτε για να τα παρασκευάσετε στο σπίτι.


Όλα σχεδόν τα είδη delicatessen είναι στη "MALVA".

Αποξηραμένα φρούτα, πεντανόστιμες μπάρες,  ποτά, γλυκά, μέλι, μαρμελάδες, ζυμαρικά χωρίς γλουτένη και άλλα που δεν είναι δυνατόν να θυμόμαστε στο σύνολό τους.


Καταπληκτικές σειρές ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, μερικές μάλιστα από τις οποίες είναι αποκλειστικές και δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού.
 

Είναι βέβαιη η επιτυχία και η σπουδαία πορεία της "MALVA" και στην πόλη μας. Θα γοητεύσει και θα μαγέψει γυναίκες και άντρες, νέες και νέους, γιατί κάτι ιδιαίτερο διαθέτει για τον καθένα και την κάθε μία.

 

Οι ευχές μας "από καρδιάς" συνοδεύουν τον αγαπημένο μας φίλο ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟ και στην καινούρια του πολύ δημιουργική αυτή προσπάθεια υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο