"MALVA VRILISSIA"

Το νέο στέκι της πόλης

Με επιτυχία συνεχίζει την πορεία του στα Βριλήσσια, το νέο «MALVA» coffee nuts and natural way, στη Λεωφόρο Πεντέλης 27 και Αίαντος στα Βριλήσσια.

Με το εξαιρετικό χαρμάνι καφέ, το γευστικότατο ρόφημα σοκολάτας, τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε  ζεστά ή κρύα, αλλά και να τα προμηθευτείτε για να τα παρασκευάσετε στο σπίτι, καθώς και με τα ιδιαίτερα είδη διατροφής, καθημερινά κατακτά όλο και περισσότερους φίλους.

Όλα σχεδόν τα είδη delicatessen είναι στη "MALVA".

Αφυδατωμένα φρούτα, πεντανόστιμες μπάρες, χειροποίητες σοκολάτες, ξηροί καρποί, λικέρ, χειροποίητα μοναστηριακά γλυκά του κουταλιού, μέλι, μαρμελάδες, τραχανά και χυλοπίτες.

Επίσης, ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, βιολογικό κρασί, χειροποίητος χαλβάς, Κεκυραϊκές λιχουδιές (μαντολάτα, μάντολες, κουμ κουάτ, συκωμαΐδα) είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που κοσμούν το «MALVA Βριλήσσια».

Καταπληκτικές σειρές ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, μερικές μάλιστα από τις οποίες είναι αποκλειστικές όπως τα αφυδατωμένα φρούτα και λαχανικά «FITTO», τα βούτυρα και τα λάδια, δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού.

Το "MALVA VRILISSIA" στο instagram: https://instagram.com/malvavrilissia?utm_medium=copy_link




















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο