"Απίθανος Μανιατογιάννης! Κινδυνεύει να χάσει την Ναυτική Βάση!"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

"Αφού την μετέτρεψε από πνεύμονα πρασίνου σε υπαίθριο γκαράζ απορριμματοφόρων τώρα ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης κινδυνεύει να χάσει την έκταση της ναυτικής βάσης αφού το υπουργείο Οικονομικών την ζητάει πίσω. Ο Ξένος Μανιατογιάννης αν και ήξερε ότι κινδύνευε να χάσει την Ναυτική Βάση από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 (όταν έλαβε την πρώτη επιστολή) το απέκρυψε όχι μόνον από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και από την ίδια την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου!

Με έγγραφό της η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ζητάει πίσω τα 30 στρέμματα της Ναυτικής Βάσης που ο Μανιατογιάννης μετέτρεψε σε υπαίθριο γκαράζ απορριμματοφόρων.

Πριν από ένα χρόνο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αργύρης Ντινόπουλος (όπως και το σύνολο της αντιπολίτευσης!) ζητούσε από τον Μανιατογιάννη να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να απομακρύνει τα απορριμματοφόρα από την Ναυτική Βάση. Ο Μανιατογιάννης δεν έκανε τίποτα! Και τώρα η ΕΤΑΔ ζητάει την έκταση πίσω.

Αυτή είναι η τρίτη επιστολή της ΕΤΑΔ η οποία εστάλη στον Δήμο Βριλησσίων για το θέμα της Ναυτικής Βάσης. Οι δύο προηγούμενες είχαν ημερομηνίες 31/12/2019 και 27/07/2021 (αυτή εστάλη ηλεκτρονικά). Οι επιστολές ουδέποτε κοινοποιήθηκαν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει απάντηση του Δήμου Βριλησσίων προς την ΕΤΑΔ γι’ αυτό το τόσο σοβαρό θέμα!

Αυτά τα 30 στρέμματα της ναυτικής βάσης παρέδωσε, ως δήμαρχος, ο Αργύρης Ντινόπουλος στον Δήμο Βριλησσίων το 2006. Μαζί με το πάρκο της Ναυτικής Βάσης

Τώρα ο Μανιατογιάνης προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες για την γκάφα του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και ζητάει (16 χρόνια μετά το παραχωρητήριο του Ντινόπουλου!) να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την κυριότητα της Ναυτικής Βάσης. Λες και το Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει αντίθετη άποψη…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ξένος Μανιατογιάννης “θυμάται” το Δημοτικό Συμβούλιο για να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες. ‘Ενα χρόνο μετά την λήξη της προθεσμίας για την απομάκρυνηση των απορριμματοφόρων από την ναυτική βάση έφερε εισήγηση για την εξεύρεση “μόνιμης λύσης” για το ίδιο θέμα. Εισπράττοντας τα ειρωνικά σχόλια σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Αργύρης Ντινόπουλος: Ολέθρια τα λάθη Μανιατογιάννη, αλλά θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια της διοίκησης για να μην χαθεί η ναυτική βάση για τα Βριλήσσια.

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ.






ΠΗΓΗ: VRILISSIAPRESS.GR"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο