Υποψήφια για Δήμαρχος τετραετίας η Αρσένη.

Αρνήθηκε την αντιμισθία της, δεν θα είναι υποψήφια για "μεταβατική".

Η εκτελούσα χρέη Δημάρχου κ. Βούλα Λάμπρου -Αρσένη αρνήθηκε την αντιμισθία της για το χρονικό διάστημα των 15 ημερών που θα διοικήσει τον Δήμο με σκοπό τις εκλογές ανάδειξης νέου "μεταβατικού" Δημάρχου με θητεία έως τις 31/12/2023 στις οποίες η κ. Αρσένη δεν θα είναι υποψήφια.

Επίσης η κ. Αρσένη επιθυμεί και θα είναι υποψήφια για τη διεκδίκηση του αξιώματος της εκλεγμένης Δημάρχου Βριλησσίων για την επόμενη δημοτική θητεία. Εφόσον επιλεγεί από την παράταξή της θα συμμετέχει ως επικεφαλής του συνδυασμού στις ερχόμενες εκλογές της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου 2023.

Από το γραφείο τύπου Δήμου Βριλησσίων εκδόθηκε το ακόλουθο πρώτο επί των ημερών της δελτίο τύπου:

"Υπηρεσιακή Δήμαρχος Βριλησσίων αναλαμβάνει η κ. Β. Αρσένη-Λάμπρου

Καθήκοντα υπηρεσιακής Δημάρχου Βριλησσίων ανέλαβε την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, κ. Βούλα Αρσένη- Λάμπρου, μετά την κάθοδο του, επί δύο θητείες Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Η κ. Β. Αρσένη – Λάμπρου, η οποία εκλέχθηκε πρώτη Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του 2019, παράλληλα με τα καθήκοντα Δημάρχου, αναλαμβάνει να οδηγήσει, εντός 15 ημερών, τη δημοτική ομάδα των 10 συμβούλων, σε εκλογική διαδικασία ανάδειξης προσωρινού Δημάρχου,  με διάρκεια θητείας του, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023.

 Το γραφείο Δημάρχου θα λειτουργεί 08:00 με 17:00 καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής".