Ριζική ανανέωση του “Βριλήσσια Δυνατά”.

Ανδρέας Στεργίου, Ηλίας Κυριαζής, Θόδωρος Σωτηρόπουλος. Τρείς νέοι υποψήφιοι στην μάχη των δημοτικών εκλογών (VIDEO).

Αποτελούν  «ομάδα κρούσης» του «Βριλήσσια Δυνατά» και η παρουσία τους στην μάχη των  δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου σηματοδοτεί την μεγάλη ανανέωση του δημοτικού συνδυασμού όπως φάνηκε και από την συγκέντρωση υποψηφίων που έγινε την Κυριακή 9 Απριλίου στο σπίτι του Αργύρη Ντινόπουλου.


Γεννημένοι και μεγαλωμένοι στα Βριλήσσια γνωρίζουν πολύ καλά τα ζητήματα της πόλης, εργαζόμενοι και οι τρείς στον ιδιωτικό τομέα, αποφάσισαν να ασχοληθούνε με την τοπική αυτοδιοίκηση για δύο λόγους.


Ο πρώτος είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Ο δεύτερος είναι η εφαρμογή των ιδεών τους, όπως αυτές αναπτύχθηκαν σε κοινωνικό, μορφωτικό και επαγγελματικό επίπεδο , για την επόμενη ημέρα του Δήμου Βριλησσίων.


Έντονα πολιτικοποιημένοι, αλλά χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, εμμονές και δεσμεύσεις, αυτοδημιούργητοι θεωρούν την ενασχόληση με τα κοινά όχι ως … ευκαιρία επαγγελματικής καριέρας (αυτή την έχουν) , αλλά ως προσφορά στην κοινωνία και ως πρόκληση για τους ίδιους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον στίβο της αυτοδιοίκησης.


«Η πόλη μπορεί να αλλάξει όψη. Με απλές, έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις» λέει ο Ανδρέας Στεργίου, 37 ετών και προσθέτει: «Στους επόμενους 6 μήνες που ακολουθούν μέχρι τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στους συνδημότες μας τις προτάσεις μας και το πως σχεδιάζουμε να τις υλοποιήσουμε, με θετικό, σύγχρονο λόγο και τρόπο, χωρίς οξύνσεις, βάζοντας πάνω από όλα το κοινό καλό του δήμου μας»


Ο Ηλίας Κυριαζής, 28 ετών, δημοσιογράφος και υπεύθυνος τύπου του συνδυασμού συντονίζει την διαδικασία ανάδειξης και προβολής των νέων υποψηφίων μέσα από τα social media, τον τοπικό τύπο και τα news letters. «Το προς ενημέρωση κοινό μπορεί να είναι συγκεκριμένο και υπάρχουν ιδιαιτερότητες τις οποίες πρέπει να συνυπολογίσεις. Ό,τι κτίζουμε, λοιπόν, επικοινωνιακά έχει στέρεες βάσεις αξιοπιστίας. Θα παρουσιάζουμε τις υποψηφιότητες όπως είναι και όχι… μεγεθυμένες. Γιατί, εκτός όλων των άλλων, στα Βριλήσσια γνωριζόμαστε -και μάλιστα καλά!- μεταξύ μας»


Επιπλέον, ο Θεόδωρος Σωτηρόπουλος (27 χρονών) προερχόμενος από ανθρωπιστικές σπουδές, με εξειδίκευση, αρχική επαγγελματική εμπειρία στο H.R (Human Resources) και πλέον σύμβουλος καριέρας, έχει τον δύσκολο τομέα της επικοινωνίας με την ηλικιακή κατηγορία των 17-25 ετών, η οποία αποτελεί «κλειδί» αλλά συχνά και «παράγοντας Χ» τόσο στις δημοσκοπήσεις όσο και στην ίδια την εκλογική αναμέτρηση.


Παρόλα αυτά δηλώνει αισιόδοξος από τις μέχρι τώρα προσεγγίσεις: «Θα ήταν άδικο να πω ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δήμο. Είναι απαραίτητος ο αυτοδιοικητικός λόγος ειλικρίνειας στα πλαίσια της επικοινωνίας. Το ψηφιακό αποτύπωμα (Instagram & TikTok) εναρμονίζεται με τις νέες ανάγκες, την ενημέρωση των νέων, την διάδοση ποιοτικών προτύπων και την πρόσβαση στην πληροφορία. Το πόρισμα είναι θετικό και ουσιαστικό και το έδαφος φαίνεται πρόσφορο για αποτελεσματικές παρεμβάσεις στον Δήμο.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο