Τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης.

Πολύ σημαντικά στοιχεία και συμπεράσματα.

Τα συμπεράσματα από την μεγάλη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε στα Βριλήσσια τις τελευταίες ημέρες και ήδη ολοκληρώθηκε είναι τα παρακάτω:

Έργα ζητά από την επόμενη δημοτική αρχή, που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών, που απάντησε στην τηλεφωνική έρευνα.

Περαιτέρω, ως προς τη διαδοχή του σημερινού Δημάρχου, προτιμάται η Βούλα Λάμπρου - Αρσένη από το 11% όσων απάντησαν, ο Αλέξης Μαυραγάνης από το 6,5%, ο Απόστολος Λύτρας από το 6% και ο Κώστας Βαφειάδης από το 4,5%.

Ως προς την γνώμη όσων απάντησαν για τους επικεφαλής των συνδυασμών ο Γιάννης Πισιμίσης συγκεντρώνει θετικές και πολύ θετικές απόψεις σε ποσοστό 28,5% και αρνητικές και πολύ αρνητικές στο 6,5% , ο Αργύρης Ντινόπουλος θετικές και πολύ θετικές στο 27% και αρνητικές και πολύ αρνητικές λίγο κάτω από το 20%, ο Γιάννης Τσούτσιας θετικές και πολύ θετικές στο 21% και αρνητικές και πολύ αρνητικές στο 3,5%.

Επίσης από τους υποψήφιους διαδόχους του δημάρχου συγκέντρωσαν: η Βούλα Αρσένη 18% θετικές και πολύ θετικές γνώμες, ο Αλέξης Μαυραγάνης 15% θετικές και πολύ θετικές, ο Κώστας Βαφειάδης 13% θετικές και πολύ θετικές και ο Απόστολος  Λύτρας 11,5% θετικές και πολύ θετικές.

Το 54% - 55% απάντησε ότι στις εθνικές εκλογές θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, το 17%-20% θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, 4% - 5% ΠΑΣΟΚ και 4%-5% ΚΚΕ.

Πολύ σημαντικό στοιχείο σε όλη τη δημοσκόπηση είναι ότι το συγκλονιστικό ποσοστό του 65% όσων απάντησαν στην έρευνα είπε το "ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ".