ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Κίνηση δημοτών «Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης».


Η πρόσκληση για συνεργασία ήταν και είναι πάντα ανοικτή από την πλευρά της κίνησης μας


Αγαπητοί συνδημότες,


Κύριος στόχος ενός προοδευτικού συνόλου δημοτών είναι η συνεχής και συνεπή δράση για το ο δραστικό περιορισμό της αβεβαιότητας για τη μελλοντική πορεία της πόλης μας,  η οποία έχει ανάγκη από διαρκή δημιουργία. Επειδή δε η πολιτική δεν είναι στιγμιαία  αλλά έχει διάρκεια, όλα αυτά τα χρόνια, για την κίνησή μας το κεφάλαιο συνεργασία ήταν πάντα θεσμικού χαρακτήρα, υψηλής αξιακής σημασίας, ανοικτό σε έντιμους εργάτες που σηκώνουν τα μανίκια και δουλεύουν με στόχο να βγάλουν την πόλη και τους πολίτες από κάθε είδους πρόβλημα και πολύ σημαντικό για τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας.


Όλα τα παραπάνω,  η επικεφαλής της κίνησης και υποψήφια Δήμαρχος κα. Βούλα Αρσένη -  Λάμπρου καθώς και τα μέλη της όχι μόνο το έχουν  αποδείξει  με την πολυσυμμετοχικότητά τους και την ανεξαρτησία του  συνδυαμού μας αλλά και με το δείγμα της καθημερινής γραφής χωρίς να ισχυριζόμαστε ότι τα πάντα είναι τέλεια ή ότι λύθηκαν όλα.  


Σύντομα θα παρουσιάσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις για την επόμενη πενταετία και εσείς οι συνδημότες μας, με κρίση και μνήμη θα τις συγκρίνετε και θα τις αξιολογήσετε. 


Στην πορεία αυτή για να  εδραιωθεί ένας σύγχρονος, κοινωνικά αλληλέγγυος, περιβαλλοντικά ευαίσθητος, δίκαιος, και αποτελεσματικός δήμος που αποτελεί εγγύηση της νομιμότητας και της ορθής διαχείρισης των χρημάτων των φορολογούμενων δημοτών του δεν περισσεύει κανείς. 


Αγαπητοί συνδημότες,


Η μεγαλύτερη αρετή στην πολιτική είναι η ικανότητα να χτίζεις συναινέσεις, να αποφορτίζεις τις πολωμένες διαμάχες, να συνθέτεις απόψεις, να μη συμπαρασύρεσαι από διχαστικούς λόγους, να βρίσκεις κοινές συμφωνίες πάνω σε αυτά που σε ενώνουν και όχι σε αυτά που σε χωρίζουν. Έτσι κτίζεται η  ΕΥΘΥΝΗ, το ΕΡΓΟ, η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Το ερώτημα  δεν είναι με ποιους πάμε αλλά τι κάνουμε; Ποιος είναι ο προγραμματικός λόγος και ποια μέσα αποτελούν τα εχέγγυα εφαρμογής του;


Για την Κίνηση δημοτών « Βριλήσσια -  Πορεία Ευθύνης» το δίλλημα ή εμείς ή αυτοί όχι μόνο δεν υπάρχει και είναι ψεύτικο αλλά και αποτελεί ξαναζεσταμένη σούπα  σε ένα γεύμα δηλητήριο για την πόλη μας που ανήκει σε όλους τους δημότες της και όχι σε  λάφυρο σε κάποιο κόμμα.


Είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτό το κάλεσμα για διάλογο θα υπάρξει θετική  ανταπόκριση και εποικοδομητική  συνεργασία. 


 

Για την Κίνηση δημοτών « Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης»


Βούλα Αρσένη -  Λάμπρου


Υποψήφια Δήμαρχος

   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ 

ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

& ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ