Ευχετήριο μήνυμα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Της Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Σοφίας Χαντζάρα.

Αγαπημένοι μας μαθητές,

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, ξεκινάνε οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, αρχής γενομένης από τα Επαγγελματικά Λύκεια και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου, όπως θα έκανα αν σας είχα απέναντί μου στην αίθουσα!

Οι εξετάσεις αυτές είναι απαιτητικές, χρειάζεται συστηματική προετοιμασία και αποτελούν κυριολεκτικά μια από τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Ο αγώνας που δίνετε, είναι προσωπικός, δύσκολος και απαιτητικός, όμως στην ενήλικη ζωή σας θα κληθείτε να δώσετε και άλλες "μάχες" προκειμένου να πετύχετε ένα καλύτερο μέλλον και να ανακαλύψετε πολλούς καινούριους και διαφορετικά όμορφους δρόμους!

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι σημαντικές, όχι όμως κρίσιμες, είναι μέσο και όχι αυτοσκοπός!

Πιστέψτε στον εαυτό σας, εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και το διάβασμα που έχετε κάνει, οπλιστείτε με πίστη, αισιοδοξία, ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και νηφαλιότητα και οι κόποι σας θα δικαιωθούν!

Η ζωή βρίσκεται μπροστά σας και δεν σταματά στα όποια αποτελέσματα των εξετάσεων.

Νέες κορυφές και προκλήσεις θα εμφανίζονται μπροστά σας και θα απαιτούν από εσάς αγώνα, επιμονή, θέληση και προσήλωση!

Να είστε βέβαιοι ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες συνθήκες, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά και απρόσκοπτα οι εξετάσεις.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε εσάς, δύναμη και υπομονή στους συνοδοιπόρους γονείς σας που συμβιώνουν το άγχος και την αγωνία σας και φυσικά στην εκπαιδευτική κοινότητα, που συμβάλλει τα μέγιστα στην άριστη προσπάθεια όλων σας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο