Η Τόνια Μητσοτάκη στο πλευρό του Γιάννη Πισιμίση.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ.


Κατά τη διάρκεια της τοπικής συγκέντρωσης της "Νέας Πνοής" για την περιοχή Ολύμπου - Αναπαύσεως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την υποψηφιότητα της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Τόνιας Μητσοτάκη.

Η Τόνια Μητσοτάκη είχε εκλεγεί το 2019 δημοτική σύμβουλος Βριλησσίων σε ψηλή θέση προτίμησης. Είναι ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας και επί σειρά ετών έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας. Πτυχιούχος Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με ΜΒΑ στο Kingston University της Μ. Bρετανίας. Από το 2009 είναι ενεργό μέλος στον Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.


Η συμμετοχή της Τόνιας Μητσοτάκη ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την παράταξη "συνεργασία - Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια", αποτελεί σημαντική ενίσχυση της παράταξης που πλέον αριθμεί 13 δημοτικούς συμβούλους και είναι αυτήν τη στιγμή πρώτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν και βρίσκεται στη θέση της αντιπολίτευσης.


Γιάννης Πισιμισης: "Η νέα ισχυρή προοπτική εκφράζεται και μέσα από τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον αγώνα μας αυτό"

Ο Γιάννης Πισιμίσης δε σταματά να μιλά για τη νέα ισχυρή προοπτική που μπορεί να δοθεί στα Βριλήσσια δίνοντας έμφαση στο στελεχιακό δυναμικό που θα υποστηρίξει αυτήν την προοπτική. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υποψηφιότητα της Τόνιας Μητσοτάκη. Όπως σημειώνει ο Γιάννης Πισιμίσης: "Το υψηλό ηθικό της αισθητήριο, οι ικανότητές της και ο αγωνιστικός της χαρακτήρας αποτελούν πολύτιμα εφόδια για την προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στα Βριλήσσια".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο