Κώδωνας κινδύνου από τη Βούλα Λάμπρου Αρσένη.

Ζητά άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Κώδωνας κινδύνου από την Δημοτική σύμβουλο και επικεφαλής ανεξάρτητης κίνησης δημοτών Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης

Β. Αρσένη

Δήμος υπό κατάρρευση, άμεση σύγκλιση Δημοτικού συμβουλίου, και σύσταση έκτακτης διαπαραταξιακής επιτροπής προσωρινής διοίκησης 


Σύσσωμη η δημοτική αρχή (πλην εξαιρέσεων ελάχιστων) συνεχίζει να κωφεύει για τα σοβαρά θέματα καθημερινότητας, όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής πέριξ του 3ου Δημοτικού σχολείου Βριλησσίων, αλλά και για τους μαθητές, και τους σχολικούς τροχονόμους, όπως και για την καθαριότητα, την ασφάλεια μας σε ολόκληρο το Δήμο.

Σήμερα Δευτέρα ΙΧ αυτοκίνητο διερχόμενο "πάτησε" στην κυριολεξία το πόδι της σχολικής τροχονόμου του 3ου δημοτικού σχολείου και στην συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Τι άλλο περιμένει η δημοτική αρχή, μετά την αποσπασματική εφαρμογή μονοδρόμησης της οδού Κρήτης και τα προβλήματα που προκλήθηκαν της απόφασης αυτής; Η δημαρχία του κου Βαφειάδη ο οποίος ήταν και υποψήφιος δήμαρχος, νιώθει ότι όλα καλώς βαίνουν στην καθημερινότητα μας; ο Δήμος βρίσκεται υπό πλήρη κατάρρευση, υγειονομική (λόγω αδυναμίας αποκομιδής των απορριμμάτων της ανακύκλωσης και όχι μόνο) οικονομικής (μη κατάθεση ισολογισμών 6ετιας, μη δυνατότητας ανανέωσης συμβάσεων που αφορούν λειτουργικούς τομείς της καθημερινότητας των Βριλησσίων κλπ), ασφαλείας των δημοτών και κατοίκων (Κρήτης, Μακεδονίας, Κύπρου, Θερμοπυλών κλπ), ασυντήρητα σχολεία, προκάτ αίθουσες, πεζοδρόμια ανύπαρκτα, στάσεις λεωφορείων που δεν χρησιμοποιούνται (πχ Κύπρου κ Θερμοπυλών) , σκαμμένοι δρόμοι χωρίς προειδοποίηση, έλλειψη προσωπικού, υπάλληλοι γραφείων ενώ έχουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα.., οχηματα παροπλισμένα στις καιρικές συνθήκες να σαπίζουν κλπ. Κατάσταση εκτός ελέγχου.. γιατί; Ποτέ 7 χρόνια πριν δεν υπήρχε αυτή η εικόνα εγκατάλειψης. γιατί;;; 


ΕΔΩ κ Τώρα ζητώ την άμεση σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου με θέμα την έκτακτη παρέμβαση και σύσταση άμεσης προσωρινής διαπαραταξιακης επιτροπής για να διοικηθεί ο δήμος μέχρι της πλήρης ανάληψης των κανονικών καθηκόντων του νέου Δημάρχου κου Πισιμίση. 

Η δε περίοδος ανοχής και χάριτος για την νέα Διοίκηση θα είναι η προβλεπόμενη , αυτή των 100 ημερών, πλην όμως θα πρέπει να δεσμευτούμε όλοι αφού υπάρξει η έκτακτη προσωρινή διοίκηση, ο,τι ο δήμος θα έχει συνέχεια στην λειτουργία του και αυτές τις 100 ημέρες. 

Ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην λειτουργία του δήμου μας στα πολύ σοβαρά θέματα της καθαριότητας, της ασφάλειας και της επίλυσης με κάθε τρόπο των προβλημάτων που εκκρεμούν,μέχρι να ενημερωθεί κ ο νέος δημαρχος . 

Ωραίες οι υπάρχουσες επιτροπές, οικονομική κλπ, πλην όμως αποφασίζουν βάση των εισηγήσεων και προτεραιοτήτων που θέτει ο Δήμαρχος .

Όμως η ανικανότητα,η αδιαφορία και η φιλοδοξία έχουν τα όρια τους. 

Εδώ είμαστε για τα Βριλήσσια και τους Βριλησσιωτες και όχι για πολιτικές καριέρες! 


Καλω όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να αναλογιστούν την σοβαρότητα της κατάστασης και να βοηθήσουν , για να μην καταφύγουν οι πολίτες όπως μας ενημερώνουν σε καταγγελίες στον εισαγγελέα για όλο το Δημοτικό συμβούλιο.

Αν το δούμε και αυτό θα πρόκειται για σοβαρό πλήγμα αξιοπιστίας κατά του θεσμού της αυτοδιοίκησης και όλων μας!


Αρσενη Λαμπρου Βουλα

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής Κίνησης δημοτών

Βριλήσσια πορεία Ευθύνης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο