Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης πολιτών Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης 

✅Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 η Επικεφαλής της Παράταξης "Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης" κα Β.Αρσενη -Λάμπρου, με τους δημοτικούς συμβούλους Σοφία Ράπτη και Κώστα Λιακόπουλο και όλους τους υποψηφίους της παράταξης, αλλά και πλήθος κόσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα του δήμου, έκοψαν την πίτα για το καλό του χρόνου. 

✅Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δημάρχου Βριλησσιων ✅ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Χρήστος Γούναρης, ✅η Αντιδήμαρχος Δήμου Ηρακλείου κα Αιμιλία Τζίβα, ✅ο πρώην Αντιπεριφεριαρχης κ. Ανδρέας Πολυζογοπουλος, ✅ο Πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ , κ. Μιχάλης Κυρίτσης, ✅ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κδαπ ΑμεΑ "Κρίκος" κ.Κωστας, Στρατηγόπουλος, ο ✅Πρόεδρος της Ξιφασκίας και Σκακιού κ.Ηλιας Κατσαρδης, ο ✅Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσιων κ.Δημ. Δημητρης Γκιουρτζιδης, εκ μέρους της✅Ένωσης Κρητών τα μέλη του ΔΣ κ. Μανωλης Πανακακης,και Οικονόμου, ✅η πρώην επικεφαλής και δημοτική σύμβουλος παράταξης κ.Γωγω Αθανασοπούλου, ✅το πρώην μέλος του ΠΑΟΔΗΒ κα Εμ. Ασημακοπουλου,✅ ο Πρόεδρος της Ελληνολιβανεζικης Ένωσης Ελλάδος κ. Walid Elias ✅η Ολυμπιονίκης Βριλησσιωτισσα κα Νίκη Μπακογιάννη, και✅ πλήθος κόσμου.

👇Την ακολουθία για την καλή χρονιά έψαλε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν Αγίων 12 Αποστόλων ✅κ.Νικολαος Κοντας,ο οποίος ευλόγησε τις βασιλόπιτες με τα 6 φλουριά . ✅Ακολούθησαν χαιρετισμοί των επισήμων και✅ βράβευση της Ολυμπιονικου Νίκης Μπακογιάννη για την προσφορά της στον αθλητισμό και στην πόλη μας.✅ Προσφέρθηκαν εδέσματα σε μπουφέ .

✅Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τον μαέστρο Άγγελο Βελεγρακη και τον κλαρινιστα κ.Ελευθεριαδη, ενώ μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τον πλαισίωσαν ευχάριστα.

✅"Η κα Αρσένη καλωσόρισε όλους στην κοπή της πίτας, της καινούργιας για τα δεδομένα της πόλης μας, ανεξάρτητης κίνησης πολιτών," όπως είπε, "η οποία φέρει βαρύ όνομα αληθινό όμως καθώς η ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο λαός των Βριλησσίων τα 14 χρόνια, με ώθησε στο να πάρω το "ρίσκο", μαζί με 4 συνεργάτες πιστούς,την κα Ραπτη, την κα Σαρδη,τον κ.Πολιτη και τον κ.Λιακοπουλο, να ιδρύσω την νέα αυτή δημοτική παράταξη των 55 που σήμερα έχει την τιμητική της και μια πορεία μόνο 5 μηνών με ποσοστό ~12%. Δικαιωθηκαμε" όπως ανέφερε,και ευχαρίστησε όλους. 

👇Αναφερόμενη στο βασικό κατηγορώ κάποιων ότι ήταν διοίκηση και ήξερε, τόνισε "πως ήξερε με κάθε λεπτομέρεια τα τεκταινόμενα στον Οκπα όπου είχε την ευθύνη, καθώς ουδείς υπάρχει να καταλογίσει αδιαφάνεια, ατασθαλίες ή μη κατάθεση ισολογισμών "τόνισε δε "ότι στην ζωή μου έμαθα να πληρώνω και να διορθώνω τα δικά μου λάθη και όχι τα λάθη των άλλων ", ενώ ανέφερε ο,τι "η παράταξη αυτή δεν είναι φωτοβολίδα,αλλά φάρος που φωτίζει μέσα από τις ενέργειες της κάθε πτυχή της δημοτικής ζωής. Χωρίς στεγανά, χωρίς περιχαρακωσεις ή εσωστρεφειες με αρκετή ωριμότητα και έτοιμη να αγκαλιάσει κάθε δημότη ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων."

👇Αναφέρθηκε στην διαχείριση των προσδοκιών όλων , οι οποίες θα πρέπει να αποτελούν δέσμευση για όλες τις διοικήσεις και κεντρικό στόχο διότι μόνο έτσι αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα, ενώ υπεράσπισε την δημοκρατική συμμετοχικη διακυβερνηση που οφείλει να ασκεί κάθε δημοτική αρχή, τον συμμετοχικό προϋπολογισμό την αναβάθμιση υπηρεσιών και την δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δομές,την προσβασιμότητα και την στήριξη της οικογένειας και της νεολαίας. 

✅Τέλος κάλεσε όλους λέγοντας "ότι σε αυτό τον καθημερινό αγώνα διαβίωσης σε μια πόλη υψηλών προδιαγραφών, δεν περισσεύει κανείς, σας περιμένουμε και ευχήθηκε καλή χρονιά"









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο