Με την Υπουργό Εσωτερικών Ν. Κεραμέως


Συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πισιμίσης 


Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών με την αρμόδια Υπουργό Νίκη Κεραμέως είχε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης. 


Από την πλευρά του Γιάννη Πισιμίση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα και οι ανάγκες του Δήμου Βριλησσίων, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση συνολικά. 


Ιδιαίτερα συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης του Δήμου Βριλησσίων, οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και τα δύο μεγάλα έργα που έχουν ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ και δύο χρόνια αλλά δεν έχουν ακόμη δημοπρατηθεί. Πρόκειται για το μεγάλο έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, τόσο στα Άνω Βριλήσσια, όσο και στα άλλα προβληματικά σημεία της πόλης μας, ένα έργο στο οποίο ο Γιάννης Πισιμίσης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά και το έργο της επέκτασης του δικτύου των βυθιζόμενων κάδων στα Βριλήσσια. Επίσης, συζητήθηκαν διοικητικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών. 


Τέλος, από την πλευρά της η Υπουργός Εσωτερικών ανταποκρίθηκε θετικά και στην πρόσκληση του Δημάρχου Βριλησσίων να επισκεφθεί την πόλη μας το προσεχές χρονικό διάστημα. Άλλωστε η Νίκη Κεραμέως γνωρίζει καλά, τόσο τα προβλήματα, όσο και την προοπτική που μπορεί να έχει η πόλη μας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο