Το πιλοτικό πρόγραμμα "πόρτα πόρτα" αποτελεί παρελθόν απ' ό,τι φαίνεται!


 Δήλωση της Βούλας Λάμπρου - Αρσένη μετά την αποκάλυψη των ΒΝ

Το πιλοτικό πρόγραμμα "Πόρτα πόρτα" αποτελεί παρελθόν από ό,τι φαίνεται! 

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που βραβεύτηκε και που είχε στόχο την διεύρυνση της ανακύκλωσης αλλά και την επιβράβευση της, παρακινώντας τους πολίτες, τους μαθητές, τα νοικοκυριά τις επιχειρήσεις, να είναι πιο ενεργοί στην ορθή προσφυγή των περιβαλλοντικών επιστημών στον δήμο Βριλησσίων.

Έτσι είχαν έκπτωση οι δημότες στα δημοτικά τέλη, τα οποία τα αύξησε η νέα διοίκηση, στερώντας την έκπτωση στους πολίτες που οι ίδιοι κέρδισαν!! 

Για 1η φορά έγινε μείωση δημοτικών τελών με βάση την ταυτοποιημένη ανακύκλωση.

Η ίδια η ΚΕΔΕ το επικρότησε στις 14 Αυγούστου του 2023, kede.gr/vrilissia -gia-1i-fora-meiosi-dimotikon-telon-me-vasi-tin-taftopoiimeni-anakyklosi/

Τα πράσινα Βριλήσσια, της ευρωπαϊκής πρακτικής "Πληρώνω όπως πετάω" (Pay as You Throw) αποτελούν παρελθόν ή επιδιώκουν νέες συνεργασίες και γιατί ; 

Ποιός είναι ο σκοπός αυτής της οπισθοδρόμησης;

Γιατί  κύριε Δήμαρχε; ένα πρόγραμμα που λειτουργούσε καθημερινά από τους εργαζόμενους επί σειρά ετών, γιατί το νεκρώνετε; είμαστε περίεργοι να ακούσουμε το επιχείρημα σας!  

Οι ίδιοι οι πολίτες διαμαρτύρονται, δεν το σέβεστε; η λογική όλα τα προηγούμενα είναι άχρηστα, ανήκει σε άλλες εποχές όχι σήμερα! 

Δεν σας τιμά, δεν ψάχνει κανείς σωτήρες!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο