"Σπαράσσεται" η τοπική δημοτική παράταξη του συντηρητικού χώρου.


"Σπαράσσεται" κυριολεκτικά η τοπική δημοτική παράταξη του συντηρητικού χώρου της Νέας Δημοκρατίας στα Βριλήσσια. Από τη μία πλευρά ο Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα στη χθεσινή του ομιλία ότι "έχει την κομματική υποστήριξη της Ν.Δ. την οποία μάλιστα του ανακοίνωσε στις 19/10/2018 ο γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος Τάσος Γαϊτάνης." Από την άλλη μεριά η πλευρά του Γιάννη Πισιμίση, σε αντίκρουση, ανέδειξε παλαιότερη δήλωση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Κόρινθο με τη γενικότερη αναφορά ότι "δεν θα δοθεί χρίσμα στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού". Ας δούμε όμως αναλυτικά τον πόλεμο ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους της συντηρητικής παράταξης:


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
«Ως προς την αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού. Οι δημότες θα πρέπει ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα. Η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες. Όσο απομακρυνόμαστε από την κεντρική εξουσία τόσο οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για τους Δήμους τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
" Προσκλητήριο ενότητας απηύθυνε ο Αργύρης Ντινόπουλος με την ομιλία του στα Βριλήσσια την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στην οποία ανακοίνωσε την στήριξη της υποψηφιότητάς του από την Νέα Δημοκρατία και ευχαρίστησε την παράταξή του.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος ενημερώθηκε επισήμως για την στήριξη της υποψηφιότητάς του από την Νέα Δημοκρατία δύο ημέρες πριν από την ομιλία του, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, από τον γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος Τάσο Γαιτάνη.

Πρόκειται,μαζί με την στήριξη προς τον Ηλία Αποστολόπουλο, δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, για τις δύο πρώτες στηρίξεις, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι και τα κομματικά στελέχη στην επικράτεια της Β3 Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος.

... Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μειμαράκης,δια της δημοσιογράφου Πηνελόπης Γαβρά η οποία παρουσίασε την εκδήλωση, έστειλε τις ευχές του για καλή επιτυχία στον Αργύρη Ντινόπουλο

Παραβρέθηκαν βουλευτές,πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, δήμαρχοι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι Γεράσιμος Γιακουμάτος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Άννα Ασημακοπούλου, Γιάννης Παπαθανασίου, Ζωή Ράπτη, Νίκος Κωστόπουλος, Μαριάνθη Καφετζή.

Ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού και ιστορικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης Θάνος Βεζυργιάννης.

Ο πρώην υπουργός και κάτοικος Βριλησσίων Αντώνης Φούσας.

Εκπρόσωποι του κόμματος και της γραμματείας τοπικής αυτοδιοίκησης

Χαιρετισμό απέστειλε η πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Φαίνη Χατζηαθανασιάδου.

Την γραμματεία τοπικής αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο αναπληρωτής γραμματέας Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρώην αντιδήμαρχοι

Από τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους παρόντες ήταν ο Τάσος Δημητρίου, η Κατερίνα Χρυσοπούλου,ο Βαγγέλης Δημητρέλος, αλλά και οι Κώστας Φαράκλας και Κώστας Μουζάκης.

Καθώς επίσης και οι πρώην αντιδήμαρχοι Ζωή Κουβαρά,Γιώργος Δεσποτίδης, Παναγιώτης Κατσούγκρης ενώ ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τάκης Βουγιουκλάκης απουσίασε λόγω έκτακτου οικογενειακού γεγονότος αφού ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Αργύρη Ντινόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Δηλαδή τα στελέχη που ήταν μαζί με τον Αργύρη Ντινόπουλο στην πρώτη δημαρχία του και τώρα "συμπορεύονται μαζί του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο