Πορεία Ευθύνης: όχι στα εξαώροφα


Εδώ και τώρα άμεσα απόφαση ομόφωνη του Δημοτικού συμβουλίου

Μετά και το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο λογοδοσίας και των ερωτήσεων που τέθηκαν αλλά και των τοποθετήσεων των παρατάξεων, (ακούστηκε και πρόταση για διαβούλευση με τον κόσμο, αν και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος εκτός των κατασκευαστών που θα διαφωνήσει),το μόνιμο ερώτημα που εμείς θέτουμε ως παράταξη εδώ και εβδομάδες είναι: θα πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο για άμεση αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών 6 ορόφων κριτηρίων στην πόλη μας; 

Από αυτό αρχίζουν όλα. Από την πολιτική βούληση να αρχίσουμε τον αγώνα μας και να συνταχθουμε όπως πρότεινε και ο κ. Αρχιμανδρίτης, με τους όμορους δήμους μας και όσους ήδη έχουν αντισταθεί σε ένα νόμο που έχει υποστεί 35 τροποποιήσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή που δίνει το bonus καθ' ύψος στις νέες οικοδομές. 

Η αλλαγή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ή να οικοδομούνται κτήρια που ξεπερνούν τα 24 μέτρα καθώς οι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται στο έπακρο το bonus.

Εδώ και τώρα άμεσα απόφαση ομόφωνη του Δημοτικού συμβουλίου Βριλησσιων για την παύση ανεγέρσεων και την μη χορήγηση αδειών σε οικοδομές που αλλοιώνουν την αισθητική και περιβαλλοντική εικόνα της πόλης μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο