Δήλωση του Συντονιστικού της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11/10/2017.

Παρακολουθούμε  όσα γράφονται και διακινούνται στατοπικάμέσα σχετικά με την αγορά από τον Δήμο του ακινήτου επί της οδού Ολύμπου. Οι συντάκτες τους χρησιμοποιούν αυθαίρετες πληροφορίες, ερμηνείες και μυθοπλασίες προκειμένου να εμπλέξουν και να συκοφαντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τη σαφή δημόσια ανακοίνωσή μας ότι όσα γράφονται και διακινούνταιείναι ανυπόστατα και χαρακτηρίζουν το πολιτικό επίπεδο των συντακτών - δημοτικών συμβούλων της Νέας Πνοής, τα δημοσιεύματα συνεχίζονται από συντάκτεςτης δημοτικής παράταξης  Δράση για μια άλλη πόλη με υπονοούμενα περί παρασκηνιακής εμπλοκής και συναλλαγής τουΣΥΡΙΖΑ με τη Δημοτική Αρχή.
Επιβεβαιώνεται η εκτίμησή μας ότι το ζητούμενο για ορισμένους δεν είναι να εξεταστούν ως προς την κανονικότητά τους οι διαδικασίες για τη συγκεκριμένη αγοροπωλησία της Δημοτικής Αρχής, αλλά η κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και η εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων. Για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο. Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική του "πες-πες,κάτι θα μείνει». Ακόμα και αν στο τέλος τα λεγόμενα καταρριφθούν, η αμφιβολία θα έχει παραμείνει στους αναγνώστες και ακροατές" έτσι ώστε  να  εκπληρωθεί ο βασικός στόχος,που δεν είναι άλλος από το να αποδομηθεί η παρούσα κυβέρνηση και να πληγεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον για ό, τι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο φταίει ο επάρατος ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  Βριλησσίων ούτε εμπλέκεται, ούτε τον αφοράη συγκεκριμένη αγοραπωλησία. Εξακολουθούμε να ενοικιάζουμε τα γραφεία μας στην Ολύμπου απότον ιδιώτη, κ.  Ζεκιριά, πληρώνοντας κανονικά το συμφωνηθέν τίμημα με βάση ιδιωτικό συμφωνητικό, που έχει κατατεθεί στην αρμόδια ΔOY.Επίσης δηλώνουμε ότι μόλις ενημερωθούμε επίσημα ότι η χρήση των χώρων του ακινήτου περνά στο Δήμο Βριλησσίων, θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενοικίαση νέων γραφείων.

Το ΣΟ της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο