Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στα Βριλήσσια.

Η εφημερίδα μας γίνεται, σε καθημερινή βάση πλέον, δέκτης πληροφοριών και παραπόνων, των ίδιων των δημοτών, σχετικά με την εγκληματικότητα που αυξάνεται ραγδαία στην πόλη μας. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλη αύξηση των κλοπών των αυτοκινήτων, ιδίως των ακριβότερων, ακόμα και μέσα από πυλωτές.
Περαιτέρω, τα ψιλικατζίδικα σε όλη την πόλη δεινοπαθούν καθημερινά. Ειδικότερα, στην περιοχή Σισμανογλείου, στην περιοχή της Ολύμπου, στην περιοχή της Κισσάβου, και σε άλλες η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα δύο γεροδεμένοι άντρες στο "γεφυράκι" επί της Σισμανογλείου απείλησαν με μαχαίρι νεαρή γυναίκα και της απέσπασαν ποσό 350 ευρώ, χωρίς ευτυχώς να της προκαλέσουν τραυματισμό. Επίσης καταστηματάρχες μας πληροφορούσαν ότι στοχοποιούν γιατρούς και δικηγόρους και μάλιστα τους παρακολουθούν από τα ιατρεία και τα γραφεία τους μέχρι τις οικίες τους για να μαθαίνουν τα δρομολόγια. Και είναι ευνόητο ότι τους κλέβουν όταν μπορέσουν. Κάτι ακόμα σημαντικό: όταν συμβαίνει κλοπή σε κάποιον και το "εξομολογείται" σε άλλους, τότε με έκπληξη του εξομολογούνται οι περισσότεροι, ότι είχαν κι εκείνοι τουλάχιστον ένα παρόμοιο περιστατικό. "Γράψτε το τουλάχιστον για να το μάθει ο κόσμος" μας έλεγαν, αφού κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι αποτελεσματικό. Την απόλυτη απορρύθμιση της ασφάλειας στα Βριλήσσια είχαμε επισημάνει και σε πρόσφατο δημοσίευμά μας, προς τις αστυνομικές και δημοτικές αρχές, πλήν όμως όπως δείχνουν τα πράγματα υφίσταται πλήρης αδυναμία τους αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Φωτό: frapress.gr

1 σχόλιο:

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Ό,τι συμβαίνει σε όλη την επικράτεια, με μεγαλύτερη αγριότητα σε άλλες περιοχές. Άγρια εγκλήματα με θύματα κυρίως ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους. Καμμία πρόνοια για την ασφάλεια των πολιτών, κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή τους, η Προστασία του Πολίτη μόνο κατ' όνομα.

Εξαιρούνται, βεβαίως, αυτοί που η ζωή τους μετράει περισσότερο από τη δική μας, αυτοί φυλάσσονται καλά: πολιτικοί - ανενεργοί και εν ενεργεία -, εκδότες, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και άλλοι μεγαλόσχημοι.

Ταξικό το ενδιαφέρον των κυβερνήσεων που μας λαχαίνουν...