ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 8-10 Μαρτίου 2018 (βίντεο, φωτό).


Κάθε χρόνο είθισται να διοργανώνουμε τιμητικές εορτές για σημαντικές περιστάσεις, πολιτιστικές βραδιές πολύ όμορφες με περιεχόμενο ποιοτικό και ποικίλου περιεχομένου μέσω των ΚΑΠΗ μας, και φυσικά απευθυνόμαστε σε όλους στη πόλη μας.

Εφέτος τιμάμε  τη μέρα της γυναίκας με δυο σημαντικού περιεχομένου πολιτιστικές εκδηλώσεις, διασκεδάζοντας με χορό και τραγούδι στις 08/03/2018  αλλά και με θεατρική παράσταση στις 10 Μαρτίου 2018, έκθεση ζωγραφικής αλλά και έκθεση κατασκευών των ΑμεΑ Ορίζοντες που θα πραγματοποιηθεί  στο Πνευματικό Κέντρο Αίθουσα Μουσών.
Για τις 08/03 μπορείτε να απευθυνθείτε στη κα Μαλτέζου Ευδοκία (Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ) να ενημερωθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή για το γλέντι που θα συμμετέχουμε όλοι. Τηλ. Επικοινωνίας: 2108043732
Στις 10/03  το απόγευμα στις 19.00 μ.μ., σας περιμένουμε στην εξαιρετική θεατρική παράσταση, με τίτλο "η Επίσκεψη", βασισμένο στο έργο του Φρίντριχ Ντίρενματ σε διασκευή του σκηνοθέτη και ηθοποιού κου Γιώργου Αδαμαντιάδη, από το ομώνυμο έργο "Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας", στην έκθεση ζωγραφικής και στην έκθεση υπέροχων κατασκευών από τους "Ορίζοντες".
Σημείωση: ανοίξτε το σχετικό βίντεο που επισυνάπτουμε.

Σας περιμένουμε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο