Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

2ο Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης πραγματοποιεί το 2ο Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης, σε συνεργασία με το πρόγραμμα σεμιναρίων ενδυνάμωσης πολιτών «Αναγέννηση Τώρα», την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο (αίθουσα ΄Μουσών’, Κισσάβου 11).
Θέμα σεμιναρίου: «Συναισθηματική Νοημοσύνη : Η τέχνη για μια υπέροχη ζωή»
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σταυρόπουλος Νικόλαος, Διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

"...Οι δείκτες οι καμπύλες, τα ποσοστά δεν κατόρθωσαν να απαντήσουν σε πάρα πολλά από τα ατελείωτα “γιατί” της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στο πιο ουσιαστικό απ’ όλα: γιατί άνθρωποι με υψηλό δείκτη νοημοσύνης δεν τα καταφέρνουν στη ζωή, δεν διακρίνονται κοινωνικά ή γιατί η προσωπική τους ζωή δεν είναι αυτή που θα ήθελαν... Αντίθετα  άνθρωποι που δεν θα μπορούσαν ίσως να καυχηθούν για τις επιδόσεις τους στα τεστ νοημοσύνης όχι μόνο πετυχαίνουν στην προσωπική τους ζωή, είτε οικογενειακή είτε επαγγελματική, αλλά και έλκουν σαν μαγνήτες τους γύρω τους, λάμποντας σαν αστέρια...."

Σας περιμένουμε...  


Δεν υπάρχουν σχόλια: