"Δεν είναι έγκυρες οι πληροφορίες για στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Μανιατογιάννη."

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες από πηγές πολύ κοντά στη δημοτική αρχή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ η "ειδησεογραφία" που διοχετεύεται από τοπικά μέσα ενημέρωσης για την κομματική "υποστήριξη της υποψηφιότητας Μανιατογιάννη από τον ΣΥΡΙΖΑ".
Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για δική τους εκτίμηση η οποία προέκυψε από ίδιες ερμηνείες της δήλωσης της επικεφαλής της "Ανοιχτής Πόλης"  Ελένης Σακισλή κατά την διάρκεια κοπής της πίτας του συνδυασμού της.
Οι συνομιλητές μας της δημοτικής αρχής επισήμαιναν ότι: "η δήλωση αυτή δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από την διατύπωση μιας συναντίληψης για τα τοπικά πράγματα". 
Προσέθεταν ότι "μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα νέο και καμία σχετική είδηση, ούτε βέβαια στήριξη αλλά ούτε καν συμφωνίες για πρόσωπα που θα ήταν απαραίτητη προϋπόθεση".
Οι δήθεν "πληροφορίες" που διοχετεύονται στους δημότες ως "ειδήσεις" αλλά περαιτέρω λαμβάνουν και την μορφή της ιδιοτελούς κριτικής από περισσότερες δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλής τους, αποσκοπούν να αποδυναμώσουν την υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου από τα ανεξάρτητα, ακομμάτιστα, αυτοδιοικητικά και ακηδεμόνευτα χαρακτηριστικά της ωστόσο ο Δήμαρχος όπως ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους δεν πρόκειται να τους το επιτρέψει και ΄να τους κάνει την χάρη. Ειδικά σε εκείνους που με τις φουλ κομματικές πατέντες τους αποπειρώνται να πλήξουν τους αυτοδιοικητικούς τους αντιπάλους κρίνοντας εξ' ιδίων τα αλλότρια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο