Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

16 ΜΑΡΤΗ 2019: Διεθνής κινητοποίηση κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

Ελλάδα, Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Δανία, Ελβετία, Αυστρία, Πολωνία, Ολλανδία, Κύπρος, Τουρκία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ν.Κορέα. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΟΜΟΝΟΙΑ 3.00 μ.μ..).
Για ένα κόσμο χωρίς φτώχεια, ρατσισμό, φασισμό και πόλεμο
Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες
Στη φυλακή οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Στις 16 Μάρτη 2019 κινήματα σε όλη την Ευρώπη και τον Πλανήτη διαδηλώνουμε για να νικήσει η ελπίδα και η αλληλεγγύη την απανθρωπιά των κυβερνήσεων που παίζουν το χαρτί του ρατσισμού και στρώνουν το δρόμο για την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού.
Στις 16 Μάρτη ορθώνουμε το ανάστημα μας απέναντι στις ρατσιστικές πολιτικές της Ευρώπης-φρούριο, στα κλειστά σύνορα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους φράχτες, την FRONTEX και τις περιπολίες θανάτου στη Μεσόγειο που έπνιξαν χιλιάδες πρόσφυγες στο βωμό των ρατσιστικών συμφωνιών ΕΕ με την Τουρκία και τη Λιβύη. Λέμε ναι στα ανοιχτά σύνορα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, να κλείσουν οι Μόριες, όλοι οι πρόσφυγες στις πόλεις σε σπίτια, όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία! Τέλος στις πολιτικές αποκλεισμού των προσφύγων. Ψήφο στους μετανάστες και ίσα δικαιώματα!
Στις 16 Μάρτη υψώνουμε τη φωνή μας για να πούμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στο φασισμό σε όλη την Ευρώπη. Ο Τραμπ τους ενισχύει, ο πρώην σύμβουλος του Στήβ Μπάνον στήνει γραφείο στις Βρυξέλλες  για να συντονίσει την διεθνή δράση των φασιστών μπροστά στις ευρωεκλογές του επόμενου Μάη το 2019. Θα μας βρούνε μπροστά τους!
Στις 16 Μάρτη στέλνουμε το μήνυμα ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση στη Βουλή και τα δημοτικά συμβούλια, αλλά μόνο στη φυλακή, με επιτάχυνση της δίκης και καταδίκη για την δολοφονική εγκληματική οργάνωση που έστησαν παριστάνοντας το “νόμιμο κόμμα”. Δεν θα επιτρέψουμε στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν να φοράνε μάσκες για να ξεγελάσουν το κόσμο, άλλοτε ως “αγανακτισμένοι γονείς”, άλλοτε ως “πατριώτες" ή “μακεδονομάχοι”, για να χύνουν ρατσιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων και των γειτονικών λαών στα Βαλκάνια και τη Τουρκία. Καμιά ανοχή στην προβολή των νεοναζί στην ΕΡΤ.

Για την ανεργία και την φτώχεια δεν φταίνε οι μετανάστες αλλά οι Τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι που για τα κέρδη τους οι κυβερνήσεις επέβαλαν τα μνημόνια. Φταίνε οι ιμπεριαλιστές που βομβάρδισαν και κατέστρεψαν τις χώρες των προσφύγων.

Στις 16 Μάρτη βροντοφωνάζουμε ότι είναι ώρα να αλλάξουμε την κοινωνία, για να ζήσουμε χωρίς εκμετάλλευση, ρατσισμό, νεοναζί, σεξισμό και κοινωνικούς αποκλεισμούς. Η δολοφονία του Ζάκ/Ζackie Κωστόπουλου μας εξοργίζει και μας οδηγεί να παλέψουμε για το δικαίωμα να είμαστε διαφορετικοί/ες χωρίς φόβο σε ένα κόσμο πολύχρωμο. Η φυλάκιση της καθαρίστριας για δέκα χρόνια μας πεισμώνει να παλέψουμε για ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες, ίση αμοιβή,  για να μπει τέλος στη σεξουαλική παρενόχληση στο δρόμο, στο σπίτι και στη δουλειά.

Στις 16 Μάρτη βγαίνουμε στους δρόμους, διεκδικώντας ένα κόσμο χωρίς  ρατσισμό, νεοναζί, πόλεμο, σεξισμό και κοινωνικούς αποκλεισμούς, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

Όλες και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τους σταματήσουμε!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: