Η Πόλη ανεβαίνει.

Οι χαρταετοί της ΔΡΑΣΗΣ και εφέτος έτοιμοι για υπερπτήσεις
Είτε ως παράδοση, είτε ως συνήθεια ας παρασυρθούμε σ’ αυτό το διαφορετικό παιχνίδι να συναγωνιστούμε για την επιτυχία, ν’ απογοητευτούμε απ’ την αποτυχία.

Σε κάθε περίπτωση να ξεσηκωθούμε μικροί και μεγάλοι σε μια «αεροδυναμική» περιπέτεια χωρίς ενεργοβόρες τουρμπίνες. Να γίνουμε όλοι μικροί ατενίζοντας απ’ τη γη τον ουρανό και με τα μάτια την ανεμελιά και τη φαντασία του μικρού παιδιού να δούμε τα καθημερινά μας Βριλήσσια από ψηλά. Μ’ άλλο μάτι, μ’ άλλη σκέψη, με πολυχρωμία, με αναστοχασμό για όσα περάσαμε και για όσα έπονται.

Που ξέρει κανείς; Ίσως και να αλλάξουμε πολλά από αυτά που πιστεύαμε. Να τονώσουμε τη φυσική μας φαντασία, να τολμήσουμε και να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας, τους φίλους μας και την Πόλη μας. Να ανακαλύψουμε τρόπους διαφυγής και ανάτασης που σίγουρα υπάρχουν.

ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ...

Με βάσιμες ελπίδες για μια Αποκριάτικη Κυριακή και μια Καθαρή Δευτέρα με καλό καιρό και πρίμο αεράκι οι φίλοι μας μπορούν να προμηθευτούν τους 1 μέτρου παραδοσιακούς χαρταετούς της ΔΡΑΣΗΣ πανέτοιμους με ζύγια ουρά και σπάγκο (κορδονέτο νάιλον μεγάλο κουβάρι 122 γρ. ~176 μ.).

Στη φωτογραφία οι χαρταετοί στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ.


Εκπτωτική τιμή: 10 ευρώ
Παραγγελίες στο τηλέφωνο 6989690118.
Επίσης θα τους βρείτε στο φαρμακείο Ομήρου 1, πλ. Ελευθερίας 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο