Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019

Έναρξη δύο ακόμα ιατρείων για όλους

Τμήμα Ομοιοπαθητικής και Τμήμα Διαιτολογίας - Διατροφολογίας

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας  Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.Δ.Β), στo πλαίσιο της ενίσχυσης των ειδικοτήτων των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων –Φαρμακείου και ανταποκρινόμενος στο πλήθος αιτημάτων συμπολιτών μας, ανακοινώνει την Έναρξη δυο ακόμα ιατρείων για όλους:Τμήμα Ομοιοπαθητικής και Τμήμα Διαιτολογίας –Διατροφολογίας.

Για το Τμήμα Ομοιοπαθητικής:
Υπεύθυνη Ιατρός η Βιοπαθολόγος -Ομοιοπαθολόγοςτ.Δ/ντριαΒιοπαθολογίας μικροβιολογίας του Γεν. Νοσοκομείου ΚΑΤ κα Βασιλειάδη Κων/να, η οποία θα δέχεται κατόπιν ραντεβού μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη από ώρα 17.00-20.00.

Επισημαίνεται ότι η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι δυνατόν να συνδυαστεί με συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία.

Για το Τμήμα Διαιτολογίας –Διατροφολογίας:
Υπεύθυνη διαιτολόγος η κα Μεστάνα του Μητροπολιτικού Κολεγίου.

Στόχος μας η αλλαγή του τρόπου ζωής μέσα από επιστημονικά σχεδιασμένα προγράμματα. Όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε την υγεία μας μέσω της σωστής διατροφής και να γιατρεύουμε το σώμα δουλεύοντας με το μυαλό, υιοθετώντας συμπεριφορές υγείας για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα οι γονείς να πολεμήσουμε την παιδική παχυσαρκία με παιχνίδι και τέχνη.

Για τον προγραμματισμό και την οργάνωση των ραντεβού για τα δύο νέα ιατρεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 210-8045564

Δεν υπάρχουν σχόλια: