Σεμινάριο για την οδική ασφάλεια

Από την Νέα Πνοή στις 16/12/2019

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε σε ένα εξαιρετικό σεμινάριο για την οδική ασφάλεια, που διοργανώνει ο Συνδυασμός μας "Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια", την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, Κισσάβου 11.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς ΙΑΒΕΡΗΣ Σ.Ο.Σ., με στοχευμένο λόγο και εικόνα, για ένα θέμα που αν μη τι άλλο αφορά άμεσα την ζωή και την καθημερινότητα στην πόλη μας.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο "θρυλικός" Τάσος Ιαβέρης που έχει αφιερώσει την ζωή του με αλτρουισμό και ανιδιοτέλεια στην προσπάθεια μείωσης των τροχαίων δυστυχημάτων στην πατρίδα μας και στην ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς και συνείδησης.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω την Σχολή ΙΑΒΕΡΗΣ Σ.Ο.Σ. και ιδιαίτερα τον καλό μου φίλο και μέλος του Συνδυασμού μας Άρη Μαρκουίζο, γιο του θρυλικού Ιαβέρη, για την προσφορά του στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Ευχαριστώ θερμά και τα μέλη της ομάδας εργασίας για την "Ασφάλεια στην πόλη" του Συνδυασμού μας, που οργάνωσαν την εκδήλωση.

Η "Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια" συνεχίζει με έναν και μοναδικό γνώμονα: τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο της πόλης των Βριλησσίων σε όλα τα επίπεδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο